piootrj Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 No i mamy drugą edycję. Pierwsza wypadła całkiem dobrze więc można mieć nadzieję, że i tym razem będzie fajna zabawa. Dokładne info i zapisy tutaj: http://csir.pl/kalendarz-41-ROLKI___II_DeBOWY_MARATON_ROLKOWO_ROWEROWY.html
@lek Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Nie trafili z terminem, koliduje z Karpaczem u Grabka
piootrj Napisano 27 Lipca 2011 Autor Napisano 27 Lipca 2011 Nie trafili z terminem, koliduje z Karpaczem u Grabka A mi tam pasuje
@lek Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Ja tam wole po górach pojeździć na koniec sezonu, niż po terenach które znam na pamięć Ale pewnie jakbym pojechał, to pudło gwarantowane
piootrj Napisano 28 Lipca 2011 Autor Napisano 28 Lipca 2011 Ale pewnie jakbym pojechał, to pudło gwarantowane Nie był bym taki pewny
@lek Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 No tak, pozostają jeszcze starcy i matki z dziećmi
marcinusz Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 Nie trafili z terminem, koliduje z Karpaczem u Grabka Naprawdę uważasz, że to imprezy dedykowane dla tego samego grona i potrzebne było odpowiednie dostosowanie do kalandarza Grabka i Golonki? Ale pewnie jakbym pojechał, to pudło gwarantowane Może racz przyjechać i wywalczyć to pudło, a nie mianuj się zdobywcą pudła zaocznie. No tak, pozostają jeszcze starcy i matki z dziećmi Poprawiłeś sobie humor? Mnie niestety raczej nie uda się przybyć, a szkoda, bo rok temu było naprawdę fajnie.
@lek Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Naprawdę uważasz, że to imprezy dedykowane dla tego samego grona i potrzebne było odpowiednie dostosowanie do kalandarza Grabka i Golonki? Nie, ale mogli wziąć to pod uwagę. Może racz przyjechać i wywalczyć to pudło, a nie mianuj się zdobywcą pudła zaocznie. Jeżeli tylko nie pojadę w góry, to racze się pojawić. Poprawiłeś sobie humor? Mnie niestety raczej nie uda się przybyć, a szkoda, bo rok temu było naprawdę fajnie. Ty chyba nie zrozumiałeś tego żartu, ale co się dziwić Głupka to sobie znajdź w rodzinie. Też byłem w tamtym roku, ale nie startowałem.
piootrj Napisano 29 Lipca 2011 Autor Napisano 29 Lipca 2011 Chłopaki wyluzujcie @lek - jak nie pojedziesz w góry to wpadaj, zmierzymy się ramię w ramię Jakoś nie możemy się spotkać na żadnych zawodach. Ostatnio na Silesii w zeszłym roku objechaliście mnie z bratem aż miło marcinusz - szkoda, że nie wystartujesz. A może jednak się uda ?
@lek Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 @piootrj, jak tylko plany się nie zmienią, to pojawię się na kresce W tamtym roku otarłem się o podium, bo mój brat mnie wyprzedził W tym roku nie startowałem na Silesii, bo sprzęt po Krynicy nie nadawał się do jazdy
marcinusz Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 szkoda, że nie wystartujesz. A może jednak się uda ? Jak się moja kobieta zdecyduje wykręcić z wesela, to będę na starcie. A jak nie, to będę musiał wypełnić zobowiązania sojusznicze .
mordorr Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 a ja tak odbiegajac od tematu bede/nie bede - w dabrowie to chyba calkiem plasko - czyli to jest ok 25km sprintu ? patrzac po czasach z ubieglo roku - to zdecydowanie sprint slicki ?
piootrj Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Napisano 14 Sierpnia 2011 a ja tak odbiegajac od tematu bede/nie bede - w dabrowie to chyba calkiem plasko - czyli to jest ok 25km sprintu ? patrzac po czasach z ubieglo roku - to zdecydowanie sprint slicki ? Ja jechałem na fourius fredach, było kilka kawałków sporego piasku ale bardzo krótkich, byli i tacy co jechali na szosach - przy zeszłorocznej trasie spokojnie slicki.
mordorr Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 Ja pochodze z Dabrowy i za moich czasow to nie bylo ani pol asfaltu w kolo pogorii i do zielonej a slyszalem, ze teraz wszystko pieknie wybetonowane .... szkoda
koxygen Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Objeżdżaliście trasę tempem, hmm że tak powiem "wyścigowym"? Średnie prędkości, czasy...? Mi ciągle nie udaje się zejść poniżej 40 min.
mordorr Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 a mniej wiecej ktoredy trasa przebiega ? macie moze jakies logi GPS ? z checia pojechalbym zobaczyc
koxygen Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Przejechałem trasę z zeszłego roku ok 21 km (wg organizatora 25km). W tym roku trasa chyba będzie troszeczkę dłuższa, bo organizator podaje długość trasy 27 km. W zeszłym roku start i meta była na parkingu przy plaży na Pogorii III. Ogólnie trasa zahaczała o Zieloną i objeżdżała większość Pogorii IV
piootrj Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Napisano 15 Sierpnia 2011 Objeżdżaliście trasę tempem, hmm że tak powiem "wyścigowym"? Średnie prędkości, czasy...? Mi ciągle nie udaje się zejść poniżej 40 min. W zeszłym roku trasę pokonałem w 42 minuty. W tym roku spokojnie jest do urwania kilka minut o ile trasa nie będzie zmieniona.
koxygen Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Ja w 43 minuty (bez 4 sekund) Też liczę na lepszy start, ale zapewne pojawią się też więcej mocnych zawodników, niż rok temu. I byłeś chyba równe 10 pozycji przede mną
piootrj Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Napisano 16 Sierpnia 2011 Ja w 43 minuty (bez 4 sekund) Też liczę na lepszy start, ale zapewne pojawią się też więcej mocnych zawodników, niż rok temu. I byłeś chyba równe 10 pozycji przede mną Byłem 23 w open. Orgowie mogliby poprowadzić tak trasę żeby odsiać szosowców bo z nimi nie ma szans konkurować a wielu w zeszłym roku było.
koxygen Napisano 27 Sierpnia 2011 Napisano 27 Sierpnia 2011 Jak trasa będzie przebiegać tak jak w zeszłym roku, to szosy będą miały jeszcze łatwiej, bo wybetonowali przejazd między Pogorią III a Zieloną...
mordorr Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Organizator udostepnil mapke i opis trasy : http://csir.pl/aktualnosci-90-OPIS_I_MAPA_TRASY_II_DeBOWEGO_MARATONU_ROLKOWO_ROWEROWEGO.html 85% asfalt .... chyba musze poszukac jakiegos slicka na kolo
piootrj Napisano 8 Września 2011 Autor Napisano 8 Września 2011 Organizator udostepnil mapke i opis trasy : http://csir.pl/aktualnosci-90-OPIS_I_MAPA_TRASY_II_DeBOWEGO_MARATONU_ROLKOWO_ROWEROWEGO.html 85% asfalt .... chyba musze poszukac jakiegos slicka na kolo Szosowcy będą rządzić
andi333 Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Szosowcy będą rządzić To sobie odpuszczę chyba.
piootrj Napisano 8 Września 2011 Autor Napisano 8 Września 2011 To sobie odpuszczę chyba. To rozumiem, że miałeś ochotę na pudło ? Dajesz dajesz, pościgamy się
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.