BIGAlus Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Witam, mam problem, pada mi powoli napęd i chcę nowy łańcuch, a do tego by wypadało kasetkę. Mam na oku conneX'a 9SG i 920, 920 nadrabia wyglądem, a 9SG, że jest pokryty mosiądzem. I tu pojawia się pytanie, który tak naprawdę lepszy, bo cena ta sama. Przydałaby się też jakaś kaseta w okolicach stówki, nie wiem czy Shimano LX czy jakiegoś Srama. Co polecacie, proszę o szybkie odpowiedzi, bo trzeba zamawiać, a w weekend w góry lecę. Pozdrawiam.
Mod Team Puklus Napisano 27 Lipca 2011 Mod Team Napisano 27 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o właściwości mechaniczne oba maja taką samą wytrzymałość wiec to na ktory sie zdecydujesz to tak naprawde kwestia gustu, czy złoty, czy moze srebrno niebieski - twoj wybór . CO do kasety chyba chodziło ci o SLX Wg mnie lepiej zainwestować w kasety shimano z tego samego pułapu cenowego i grupowego sa lepsze od srama.
BIGAlus Napisano 27 Lipca 2011 Autor Napisano 27 Lipca 2011 Ale w okolicach stówki tylko LX i PG-970, SLX już 140 minimum.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.