swinkanie Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Witam, założyłem bloga, dodałem 1 wpis. Pojawiły się po nim komentarze, na które chciałbym odpowiedzieć lecz nie wiedzieć czemu nie mam takiej opcji. Przejrzałem dział pomocy technicznej lecz nie znalazłem tam rozwiązania mojego problemu. Proszę o wyrozumiałość, dziękuję!
germanmpower Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Mialem ten sam problem.musisz wrucic na strone glowna swojej galeri i powinno ukazac sie dodaj wpis
swinkanie Napisano 26 Lipca 2011 Autor Napisano 26 Lipca 2011 Mialem ten sam problem.musisz wrucic na strone glowna swojej galeri i powinno ukazac sie dodaj wpis Dziękuję za próbę pomocy jednak nie działa. Tak w ogóle to jak się ma galeria do blogu? Miałeś problem z blogiem i wchodzenie na galerie pomogło? :-)
swinkanie Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Napisano 4 Sierpnia 2011 Już chyba wiem o co chodzi. Jako, że jestem nowym użytkownikiem nie mogę komentować blogów. Wychodzi na to, że nawet swojego :x
arekPM Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Już chyba wiem o co chodzi. Jako, że jestem nowym użytkownikiem nie mogę komentować blogów. Wychodzi na to, że nawet swojego :x Mam to samo:)
Mod Team Franio Napisano 10 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.