swinkanie Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witam, założyłem bloga, dodałem 1 wpis. Pojawiły się po nim komentarze, na które chciałbym odpowiedzieć lecz nie wiedzieć czemu nie mam takiej opcji. Przejrzałem dział pomocy technicznej lecz nie znalazłem tam rozwiązania mojego problemu. Proszę o wyrozumiałość, dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
germanmpower Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Mialem ten sam problem.musisz wrucic na strone glowna swojej galeri i powinno ukazac sie dodaj wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinkanie Napisano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Mialem ten sam problem.musisz wrucic na strone glowna swojej galeri i powinno ukazac sie dodaj wpis Dziękuję za próbę pomocy jednak nie działa. Tak w ogóle to jak się ma galeria do blogu? Miałeś problem z blogiem i wchodzenie na galerie pomogło? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinkanie Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Już chyba wiem o co chodzi. Jako, że jestem nowym użytkownikiem nie mogę komentować blogów. Wychodzi na to, że nawet swojego :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekPM Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Już chyba wiem o co chodzi. Jako, że jestem nowym użytkownikiem nie mogę komentować blogów. Wychodzi na to, że nawet swojego :x Mam to samo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 10 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.