bartuss Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witam przymieżam się do wymiana częsci napedu interesuje mnie kupno kasety i łańcucha (9rzędowe). Mam do was takie pytanie czy opłaca sie kupować za 200zł(nie jeżdzę wyczynowo) czy kupić coś takiego Deore. Z góry dzięki za odpowiedż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Absolutnie wystarczający zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartuss Napisano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 A jest coś Srama w tym przedziale cenowym?(porównywale wykonanie,jakość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carminex Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ja też nie jeżdżę wyczynowo ale pewien patent robię. Podpowiedzieli mi aby kupić -w przypadku wymiany całego napędu na nowy; jedną kasetę i 3 komplety łańcucha i wymieniać sam łańcuch co 500-1000km zachowując odpowiednią rotację łańcuchów oczywiście aby zapewnić im równomierne zużywanie. Patent działa -przejechałem już 7000 km i dopiero myślę o wymianie kompletu: łańcuch-kaseta (a jeździłem na zestawie 1 kaseta + 2 łańcuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartuss Napisano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Można zamknąć już kupione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.