krolikbugs Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Witam Na dniach planuje zakup roweru cross'owego, wynalazłem sobie dwa modele w sieci Unibike Crossfire INFO Kands Maestro INFO Waszym zdaniem, który rower jest bardziej opłacalny w relacji "cena / jakość", który rower ma lepszy osprzęt, który na oko powinien być wytrzymalszy ? Pozdrawiam, z góry dzięki za odp
brt0555 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Oczywiscie Unibike Crossfire, Kands to slaba marka, poza tym ciekawe jak z gwarancja i serwisem przy takiej firmie. Bierz crossfire, polecalem wielu osobom , polece i Tobie, swietny rowerek, sam mam unibike'a i powiem Ci, ze cale szczescie ze nie dalem sie namowic na Kellysa czy Gianta. Osprzetowo ciezko o cos lepszego, nowego niz ten crossfire.
krolikbugs Napisano 28 Lipca 2011 Autor Napisano 28 Lipca 2011 Mam mały problemik, ponoć nie ma ju nigdzie tych Unibike Crossfire z rama 19, i w sklepie powiedzieli mi, że nawet na zamówienie ich niema, zostały im ostatnie sztuki Unibike Crossfire z rama 17, a ja mam 171 cm wzrostu, więc nie wiem czy nie będzie za mały, mają jeszcze Kross EVADO 1.1 z rocznika 2011 z rama 19 INFO Jak sądzicie, brać tego Unibk'a z ramą 17 czy brać EVADO 1.1 z ramą 19, ale chyba jest z gorszym osprzętem... a cena to różnica 150 zł na korzyść EVADO
goncian Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 Rower (wielkość ramy) w pierwszej kolejności musi być dobrze dobrany do użytkownika. Więc nie ma co dyskutować o różnicach w osprzęcie lub pieniądzach, tylko iść do sklepu i sprawdzić co lepiej pasuje.
sero73 Napisano 23 Sierpnia 2011 Napisano 23 Sierpnia 2011 Jak sądzicie, brać tego Unibk'a z ramą 17 Mam również 171 cm wzrostu, nastawiłem się na ramę 19 w Unibike Crossfire GTS, sprzedawca poradził mi 17, przymierzałem się kilka razy do jednej i drugiej i lepiej w jeździe wypadła 17. Zakup w maju 2011, przejechanych ponad 2000 km w roznych warunkach i jestem więcej niż zadowolny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.