Mod Team Franio Napisano 25 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zapraszamy na zawody rowerowe "Ponidzie XC". Start: 28 sierpnia 2011 (niedziela); godzina 11:00 Dystanse: MINI - 13km (180m przewyższenia) MEGA - 31km (750m przewyższenia) Start i Meta na terenie Aeroklubu w Pińczowie. Trasa początkowo wiedzie pasem startowym po trawie, a po 5km rozgrzewki zaczyna się właściwa pętla. Pętla na MINI x1, pętla na MEGA x5. Pętla jest interwałowa z dwoma głównymi podjazdami, stromymi, ale krótkimi. Cała trasa jest do podjechania, oprócz dwóch momentów, gdzie zazwyczaj trzeba podeprzeć się nogą. Podłoże na pętli mieszane: ziemia, glina, trawa, drobne kamienie, piach. Wpisowe: 20zł Osoby z gminy Pińczów za free! Więcej informacji (regulamin, mapa, kontakt, itd.) na stronie: http://mtb.pinczow.com/ Zapraszamy! Grusza Pińczów. To drugi taki temat, ale pomyślałem, że nie zaszkodzi jak napiszę o tej imprezie jeszcze na forum regionalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpmis Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Mnie już żona zapisała wybiera się ktoś jeszcze z Buska bo niestety z mojej grupy znajomych nie udało mi się nikogo namówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Twoi znajomi powinni żałować, że ominie ich ta impreza. Zapowiada się naprawdę fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpmis Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Franio a może dało by się umówić wcześniej żeby się przejechać po trasie? Ja miałem długą przerwę ale chętnie dla frajdy się wybiorę na PW wyśle nr kont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Pewnie, że można się umówić. Info wysłałem już na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.