Mod Team Franio Napisano 25 Lipca 2011 Mod Team Napisano 25 Lipca 2011 Zapraszamy na zawody rowerowe "Ponidzie XC". Start: 28 sierpnia 2011 (niedziela); godzina 11:00 Dystanse: MINI - 13km (180m przewyższenia) MEGA - 31km (750m przewyższenia) Start i Meta na terenie Aeroklubu w Pińczowie. Trasa początkowo wiedzie pasem startowym po trawie, a po 5km rozgrzewki zaczyna się właściwa pętla. Pętla na MINI x1, pętla na MEGA x5. Pętla jest interwałowa z dwoma głównymi podjazdami, stromymi, ale krótkimi. Cała trasa jest do podjechania, oprócz dwóch momentów, gdzie zazwyczaj trzeba podeprzeć się nogą. Podłoże na pętli mieszane: ziemia, glina, trawa, drobne kamienie, piach. Wpisowe: 20zł Osoby z gminy Pińczów za free! Więcej informacji (regulamin, mapa, kontakt, itd.) na stronie: http://mtb.pinczow.com/ Zapraszamy! Grusza Pińczów. To drugi taki temat, ale pomyślałem, że nie zaszkodzi jak napiszę o tej imprezie jeszcze na forum regionalnym.
kpmis Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 Mnie już żona zapisała wybiera się ktoś jeszcze z Buska bo niestety z mojej grupy znajomych nie udało mi się nikogo namówić
Mod Team Franio Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2011 Twoi znajomi powinni żałować, że ominie ich ta impreza. Zapowiada się naprawdę fajnie.
kpmis Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Franio a może dało by się umówić wcześniej żeby się przejechać po trasie? Ja miałem długą przerwę ale chętnie dla frajdy się wybiorę na PW wyśle nr kont
Mod Team Franio Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Mod Team Napisano 3 Sierpnia 2011 Pewnie, że można się umówić. Info wysłałem już na PW.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.