Mod Team Franio Napisano 25 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zapraszamy na zawody rowerowe "Ponidzie XC". Start: 28 sierpnia 2011 (niedziela); godzina 11:00 Dystanse: MINI - 13km (180m przewyższenia) MEGA - 31km (750m przewyższenia) Start i Meta na terenie Aeroklubu w Pińczowie. Trasa początkowo wiedzie pasem startowym po trawie, a po 5km rozgrzewki zaczyna się właściwa pętla. Pętla na MINI x1, pętla na MEGA x5. Pętla jest interwałowa z dwoma głównymi podjazdami, stromymi, ale krótkimi. Cała trasa jest do podjechania, oprócz dwóch momentów, gdzie zazwyczaj trzeba podeprzeć się nogą. Podłoże na pętli mieszane: ziemia, glina, trawa, drobne kamienie, piach. Wpisowe: 20zł Osoby z gminy Pińczów za free! Więcej informacji (regulamin, mapa, kontakt, itd.) na stronie: http://mtb.pinczow.com/ Zapraszamy! Grusza Pińczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senderx Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Super, wreszcie coś na Ponidziu!!! Już nie mogę się doczekać startu . Jest jeszcze ponad miesiąc do tego XC i mam pytanie: czy będzie planowany objazd trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 27 Lipca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Jestem prawie cały czas na miejscu (w Pińczowie), więc wystarczy się umówić i trasę można objechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Wyniki i zdjęcia z imprezy dostępne na stronie mtb.pinczow.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.