Skocz do zawartości

[Stroje w/g własnego wzoru] Jaką firmę polecacie?

psycho

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym wykonać sobie i znajomym kilka kompletów strojów kolarskich według własnego wzoru.

Jakie firmy możecie mi polecić z Waszego doświadczenia?

Chodzi o to, żeby jakość materiału i nadruku była jak najlepsza (żeby nie blakły ani się nie spierały).

Dodatkowo wkładka w spodenkach powinna być też bardzo dobrej jakości (nie taka, która po kilku wypadach będzie jak naleśnik).

Wysłałem swoje zapytanie do firmy Viking Sport z Kowar (widziałem ich stroje w Bikestacji i jakość była według mnie ok). Niestety na odpowiedź co do projektu i wyceny czekam już 2 tygodnie więc chyba czas poszukać gdzieś indziej.

Może wykonywaliście już swoje własne stroje i możecie polecić jakąś firmę

Pozdrawiam

Nowatex wycenił mi "mniej więcej" komplet spodenki, koszulka, bluza na 400zł brutto więc cena bardzo fajna.

Kurtka "z membraną" to koszt 350zł i nad tym się zastanawiam- muszę dopytać co to za membrana itd.

Wysłałem do nich logo jakie chcę mieć na strojach i jak tylko dostanę projekt to Wam zaprezentuję :)

Poczytałem trochę o ich jakości i większość zachwala więc spróbuję.

Miałem koszulke vezuvio i spodenki z wkładką. Koszulka w sumie fajna ale trochę się miechaciła, no i dosyć długa. Po roku, dówch raczej nie wyblakła. Co do spodenek to takie sobie, wkładka nie profilowana, jedynie "gąbka" i nie zachodzi na pośladki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...