MarcinN Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Potrzebna mi będzie opona na przód w rozmiarze 26" o profilu od 2.3 do 2.5 cala na suche twarde i miękkie nawierzchnie. Używana będzie do street'u dirt'u i 4X. Jakie oponki polecacie i jakie proponujecie? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nokian nbx 2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Maxxis Larset TT 2,35 x 26 - super oponka do streetu, od czasu zalozenia tej oponki = zero problemu ze snejkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ogór prosiłbym jeszcze o jakieś wyjaśnienie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ludziska jakoś się nie przyłożyliście, może dlatego, że rozmiary opon podane przeze mnie nie są do xc:) Chciałbym usłyszeć np. opinie o Tioga Yelllow Kirin lub White Tiger, albo Maxxis Mobster i High Roller. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Już zamówiłem sobie na przód Maxxis'a Larsen TT 2.35 drutowaną, powinna być idealna na jakiś dirt czy 4x, a także street i jazdę leśną. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.