ML90 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 dzięki wielkie za wyjaśnienia. Jutro rozpoczynam wielkie szukanie jeszcze w Krk, chcę poprzymierzać, podosiadać i ostatecznie decydować. Po powrocie pochwalę się zakupem (chyba, że wcześniej coś sie jeszcze bede radził) i wzrzucę jakieś fotki bo pewnie na dłużej tu zagoszczę Dzięki wielkie jeszcze raz za wszystkie odpowiedzi i porady - wszystkim naraz i każdemu z osobna:) Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ML90 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam ponownie. Niestety Experta 2010 ktoś mi sprzątnął sprzed nosa i pomimo zdecdowania pewnie już mi się go nie uda dostać. Jednak po przymierzeniu wielu roweerków stwierdzam, że najlepsze dla mnie byłyby ramy 18-19 cali, co trochę dyskwalifikuje tego A8. Dostałem natomiast ciekawą ofertę: Bulls Copperhead 1 2010 za podobną cenę, co o nim sądzicie?;> Problemem chyba byłby serwis gwarancyjny bo raczej nie ma tej firmy w Polsce.. http://www.katalogrowerowy.pl/kr/rowery/xcmaratonprzelaj/9425-copperhead-1?id=443 Jak wypada w porównaniu z Levelem A8? Wiecie coś o rozwiązaniu Octalink? Ktoś zna może jakiś sklep gdzie dostępny jest Expert z 2010? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Bulls jak najbardziej może być, osprzęt wytrzyma, octalink to system w którym oś suportu nie jest zintegrowana z korbą, ale w niczym to nie przeszkadza. Nie wiem gdzie chcesz to kupić, ale gwarancje załatwia się w sklepie, więć po co martwisz się dystrybutorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ML90 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 OK, dzieki za szybką odpowiedź. A co sądzić o takich roweruch, dostępnych w podobnej cenie: http://kellysbike.com/index.php?id=pl_product&product_id=24807&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=269&subcat_id=2 http://kellysbike.com/index.php?id=pl_product&product_id=24431&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=269&subcat_id=271 http://kellysbike.com/index.php?id=pl_product&product_id=24809&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=269&subcat_id=271 Kolejno: Magnus White Madman Quartz Master Osprzęt nieco słabszy, lepszy amor no i firma o której nie myślałem szczerze mówiąc.. Jak na tle tego bullsa to wychodzi? Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Myślę, że to nie są rowery do 2500 zł Więc najpierw się zastanów ile chcesz wydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ML90 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 mam na nie ofertę 2600 - 2900 - 2400 - kolejno. Więc jak?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Niezłe amortyzatory i gorsza reszta osprzętu, wytrzymać wytrzymają ... namaluj te rowery (łącznie z Bulls) na kartce, zakręć butelką i bierz ten na który wypadnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ML90 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Jednak takim hardcorem to nie jestem:) Po przemyśleniu i rozważeniu wszelakich za i przeciw - padło na Bulls'a. Może jakoś zniosę albo zmienię te czerwone linki (gumowe kondomy), a co do reszty - mam nadzieję na bezproblemowe użytkowanie. Teraz tylko ćwiczyć formę, jeszcze w sierpniu bieszczadzkie trasy po ok 80 km i może w przyszłym sezonie jakiś maratonik.. Dziękuję wszystkim za pomoc, szczególnie Rulez'owi oraz beskid'owi oraz wszystkim innym, dzięki wam naprawdę łatwiej mi było to wszystko ogarnąć W piątek powinien być u mnie to może jakieś fotki no i wrażenia wrzucę po pierwszej przejażdżce. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ML90 Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam! Rowerek dzisiaj do mnie dotarł, na razie krótka przejażdżka, 2 kilometry, ogólnie jestem zadowolony i złego słowa na razie powiedzieć nie mogę. Troche mnie zastanawiają hamulce i amorek - po zwolnieniu blokady amorka przy większym wybieraniu chwile jakby skrzypiał no i ciekawi mnie jak długo ta blokada będzie skuteczna, czy spotkał się ktoś z Was z przypadkiem przestania działania takowej blokady? Jedyna cholerna wada tego rowerku to siodełko, którenie chce się dać ustawić w poziomie, jego "róg" idzie w górę przez co zaczynam się martwić o swoją płodność i myślę co z tym fantem zrobić - wygląda jakby to sztyca siodełka była kiepsko zaprojektowana i śruba nie jest w stanie zachować odpowiedniej pozycji.. Jutro przejażdżka jakieś 17 km ale chyba tymczasowo na starym siodełku z innego rowerku:D PS. Ile trwa okres docierania hamulców? Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jedyna cholerna wada tego rowerku to siodełko, którenie chce się dać ustawić w poziomie, jego "róg" idzie w górę przez co zaczynam się martwić o swoją płodność i myślę co z tym fantem zrobić - wygląda jakby to sztyca siodełka była kiepsko zaprojektowana i śruba nie jest w stanie zachować odpowiedniej pozycji.. Sztyce jednośrubowe niezbyt dobrze trzymają siodełko, zwłaszcza przy większej wadze, radzę doinwestować i zmienić na 2 śrubową. PS. Ile trwa okres docierania hamulców? Przy Twojej wadze jeden dłuższy zjazd W każdym bądź razie, życzę zadowolenia z inwestycji w Bullsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radamenes Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 W tej kwocie dostaniesz jeszcze GT Avalanche 1.0 Disc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.