kubzys Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Chcę zamówić koła pod kasetę, V-ki i tarcze, bo teraz będę śmigał jeszcze na V, a w przyszłym sezonie rozejrzę się za tarczówkami. Nie muszą być to super wytrzymałe koła, idę na cenę, bo funduszy zbyt nie mam. Otóż znalazłem takie oto 3 komplety kół: Komplet 1 na piastach Joytech Komplet 2 na piastach Quando Komplet 3 też na piastach Joytech Nie piszcie mi żebym dołożył 200 i kupię porządne koła. Gdybyście wy mieli wybierać spośród tych trzech kompletów, który byście wybrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciniak Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 pierwsze lub ostatnie w zasadzie bez różnicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 No tak. Więc lepiej te na piastach Joytech z obręczami Mach1 czy te na piastach Quando z obręczami Swift? Obręcze nie różnią się chyba niczym, bo obie są dwukomorowe i aluminiowe. Tylko które piasty lepsze? Joytech czy Quando? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Wydaje mi się , że ostatnie będą najlepsze z uwagi na obręcze. Te pierwsze koła mają obręcze stożkowe a to do mnie nie przemawia (w sumie nie wiem czemu) Quando nie jestem Ci w stanie nic o nich powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 też skłaniam się ku ostatnim. nie wiem czemu, ale jakoś bardziej kojarzę sobie joytecha niż quanndo. Ktoś jeszcze coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.