lonelywolf Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Mam problem z przerzutką SRAM X5 z uszkodzonym kółeczkiem z dwoma dziurkami (obrazek w załączniku), które chcę wymienić. Obszedłem kilka sklepów rowerowych i przeszukałem forum, ale nie mogę znaleźć informacji o kółkach zapasowych do tego modelu. Gdzie można kupić kółka do SRAM X5 najlepiej okolice wawy? Czy to się da czymś zamienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Szukajcie a znajdziecie http://www.cyklotur.com/x_C_Sz2__T_kolka-do-przerzutki-x-7-dual-drive-2004-SRAM.html?PT=53146010&PZTA=8&HNT=T&PD=53010554&WSZDZ=T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lonelywolf Napisano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Pudło. Taką oglądałem w sklepie. Ma inny rozstaw dziurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 No to chycaj za telefon i dzwon w koncu znajdziesz a jak nie to sprzedaj i kup nową pozatym co zrobiłes z tym kołeczkiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lonelywolf Napisano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dostałem tą przerzutke jako gratis do manetek. Jest sprawna tylko po "crash testach" ma zajechane po betonie to kółko. Mam pewien pomysł jak wstawić kółko shimano, ale to jazda z pilnikiem i będzie ciut niecentrycznie względem oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jestesmy w polsce wiec taka opcja jest jak najbardziej odpowiednia Masz do wyboru szukanie kółek, ktore moga być dosć drogie, wymiana zmieniarki na nową, kupno uzywanej, z takim kołkiem albo własnie przystosowanie wózka pod bardziej powszechny standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lonelywolf Napisano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jeszcze poszukam, a jak nie znajdę najwyżej napisze tutorial z piłowania kółek do SRAMA . Może ktoś się odezwie kto kupował kółka i ma taniego dostawcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lonelywolf Napisano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Problem rozwiązany. Po serii wycieczek do sklepów udało się znależć oryginalne kółka SRAM od X4 za 25 zł w sklepie Legion-serwis i są zamienne z X5. Założone i zjechana przerzutka działa jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.