maddox Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Co myślicie o tym liczniku i o firmie Trelock?? Widziałem aukcję na allegro i licznik ten kosztuje 229 PLN + 15 PLN za przesyłkę. Warto kupić go w takiej cenie, a może za taka kasę można kupić coś lepszego?? Będzie to mój pierwszy licznik.
ProjeC19 Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Zależy czego potrzebujesz i czego oczekujesz od licznika... Czy dużo jeździsz Ja mam np. http://allegro.pl/licznik-rowerowy-atech-13-funkcji-i1727060367.html tu jeszcze mała cena w sklepie kosztował rok temu coś koło 70 zł ;D (ale ja i tak dostałem go w prezencie) Dla mnie wystarcza zupełnie, nie mam z nim żadnych problemów, jest solidnie wykonany, a kilka razy lądował już na kostce czy na schodach (przez przypadek) Zastanów się czy warto wydawać tyle kasy na licznik czy nie lepiej dołożyć do czegoś innego te pieniądze... Chyba że śpisz na kasie to już wtedy twoja sprawa
zbych Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Co myślicie o tym liczniku i o firmie Trelock?? Widziałem aukcję na allegro i licznik ten kosztuje 229 PLN + 15 PLN za przesyłkę. Warto kupić go w takiej cenie, a może za taka kasę można kupić coś lepszego?? Będzie to mój pierwszy licznik. dla amatorów dobry, czytelny, wskazania tak jak w aucie,cena wygórowana, widziałem tańsze
RobsonGA Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Zależy czego potrzebujesz i czego oczekujesz od licznika... Czy dużo jeździsz Ja mam np. http://allegro.pl/licznik-rowerowy-atech-13-funkcji-i1727060367.html tu jeszcze mała cena w sklepie kosztował rok temu coś koło 70 zł ;D (ale ja i tak dostałem go w prezencie) Dla mnie wystarcza zupełnie, nie mam z nim żadnych problemów, jest solidnie wykonany, a kilka razy lądował już na kostce czy na schodach (przez przypadek) Zastanów się czy warto wydawać tyle kasy na licznik czy nie lepiej dołożyć do czegoś innego te pieniądze... Chyba że śpisz na kasie to już wtedy twoja sprawa Cześć ten licznik ATECH -13 - Testowany w deszczu, błocie? pozdrawiam
ProjeC19 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 W deszczu owszem ;p błocie tako W deszczu nie jeżdżę zazwyczaj ale ostatnio mnie złapał I licznik nie ucierpaił na tym choć cały był mokry błota też mam teraz dużo tyle wody jest teraz u mnie :/ na nie których drogach w lesie jest po kolana wody... Licznik działa bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.