bazyl3 Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Jaki bagażnik rowerowy, tylny polecilibyście do sakw MSX SL55. Waham się między Topeak MTX Super Tourist, a stalowym Expedice Sport Arsenal, tyle tylko że ten ostatni w opisie ma "do ram o rozmiarach do 22'", a mój crossfire to 23' wielgus. Pomożecie? Bo nie chciałbym wtopić 100 PLN, a w mojej okolicy nie ma jak pooglądać tych bagażników, bo w stacjonarnych nie występują
lajtspid Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Ja z tych dwóch wziąłbym... trzeci: Crosso za 84 zł
bazyl3 Napisano 25 Lipca 2011 Autor Napisano 25 Lipca 2011 Ja z tych dwóch wziąłbym... trzeci: Crosso za 84 zł Problem polega jednakże na tym, że, jak donoszą użytkownicy SL55, bagażnik Crosso w jakiś sposób "gryzie się" z rzeczonymi sakwami
geodan Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Nie wiem w jaki sposób bagażnik Crosso gryzie się z twoimi sakwami , ale na pewno nie brałbym Sport Arsenala bo bagażnik może i nie jest zły ale ten to dopiero gryzie się z każdymi pożądnymi sakwami poza sakwami Sport Arsenala . A tak właściwie czy producent Twoich sakw nie wskazuje z jakimi modelami bagażnika te sakwy współgrają Pozdrawiam geodan
bazyl3 Napisano 25 Lipca 2011 Autor Napisano 25 Lipca 2011 Nie wiem w jaki sposób bagażnik Crosso gryzie się z twoimi sakwami W sumie też nie wiem, ale ci co użytkują donoszą o jakimś mocowaniu, które nie współgra z MSX. A tak właściwie czy producent Twoich sakw nie wskazuje z jakimi modelami bagażnika te sakwy współgrają Niestety nie - o TU
bazyl3 Napisano 26 Lipca 2011 Autor Napisano 26 Lipca 2011 A pisanie "Sakwa, dzięki możliwości regulacji w pionie i w poziomie, jest w 100% kompatybilna ze wszystkimi modelami bagażników." jakoś mnie nie przekonuje
bazyl3 Napisano 29 Lipca 2011 Autor Napisano 29 Lipca 2011 Nikt, nic? Trudno, kupię chyba jeden z tych no name'ów dostępnych w okolicy
lajtspid Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 A co dokładnie gryzie się z crosso? Bo jak patrze, na system mocowania (zresztą podobny do tego który mam w Ortliebach), to nijak nie mogę dojść co może nie pasować...
bazyl3 Napisano 29 Lipca 2011 Autor Napisano 29 Lipca 2011 Jakieś uszy na dole dostosowane właśnie do potrzeb sakw crosso.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.