Klosiu Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Na ta temperature chyba najlepsze sa downhillowo-freeridowe rekawice z dlugimi palcami . Przynajmniej ja mam rekawiczki Fox Digit i nosze je ponizej 10-12 stopni, wtedy sa idealne. W wyzszych temperaturach nie odczuwa sie ciepla, ale juz sie rece poca. Dzis rano kolo 5:30, jak jechalem do pracy, bylo -2 stopnie i lapy mi w nich nie zdazyly zmarznac na dystansie 8 km, wiec nie sa zle. Ale podejrzewam, ze powyzej pol godziny jazdy w temperaturze ponizej zera daloby mi sie juz we znaki. Ale do dwoch-trzech stopni w plusie sa idealne jak dla mnie. Nie sa grube, nie ma problemu z rapidfire czy chwytaniem np kluczy, a chronia niezle. Znajomy mial podobne Specjalizeda i tez sobie chwalil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ja muszę spróbować rękawiczek do piłki nożnej , mam takie mitre(y) ze smokiem, które dostałem na urodziny od kumpla może będą się dobrze sprawować. Tylko muszę je wyprać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a ja kupiłem sobie rekawiczki takie polarowe za 7zł i jeszcze w nich nie zmarzłem No ja mam poodbnie, tyle ze za swoje dalem 2zl . Calkiem przyjemny polarek, cieply mimo ze stosunkowo cienki. Na nie zakladam zwykle rowerowe rekawiczki z krotkimi palcami i jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 taki sam patent stosuję polarowymi palcami skutecznie sie usuwa śnieg z okularów takie rękawice w niskich cenach można nabyć w sklepach ze sprzętem BHP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
padamek Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ja kupiłem na tą zimę Seal Skinz http://www.sealskinz.com/ rękawice i skarpety. Mam nadzieję, że dadzą rade bo wydałem kupę kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucek Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 ja sobie dzisiaj sprawiłem rękawiczki z Wind Stopperem na Czechach za 235 koron (ok. 30zł) normalnie takie rękawiczki jakieś porządnej firmy kosztują ze 120zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Odnośnie tych polarowych to ja też w nich śmigam ,ale przy - kilku stopniach jest w nich za zimno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacu0588 Napisano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Rękawiczki zimą to bardzo ważna rzecz ale nie tylko zimą i należy o tym pamietać...bo za parę lat może nas spotkać nie miła niespodzianka z naszymi stawami (nadgarstki) dlatego ważne, żeby rękawiczki były dobrze dopasowane i spełniały swoje funkcje...moja propozycja: http://www.malker.pl/product_info.php/cPat...products_id/190 pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.