Sai Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Dopiero zaczynam poważniejszą jazdę na rowerze. Na początek chciałbym rower typu XC do takiego urozmaiconego terenu. Cena to +/- 900 zł. Szukam roweru podobnego do tego Hexagon v2, tylko słyszałem, że ten ma słaby amortyzator. A więc możecie mi podpowiedzieć, co mam zrobić - jaki rower wybrać do podanego wcześniej opisu? Z góry dzięki za odp ;-)
nemo2009 Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Dopiero zaczynam poważniejszą jazdę na rowerze. Na początek chciałbym rower typu XC do takiego urozmaiconego terenu. Cena to +/- 900 zł. Szukam roweru podobnego do tego Hexagon v2, tylko słyszałem, że ten ma słaby amortyzator. A więc możecie mi podpowiedzieć, co mam zrobić - jaki rower wybrać do podanego wcześniej opisu? Z góry dzięki za odp ;-) Założyłeś taki sam temat na innym forum,tam masz odpowiedź.
beskid Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 A czego się spodziewałeś w takim przedziale cenowym
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.