Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Nie będę się specjalnie rozpisywał Zapraszam http://www.endomondo...teams/1990553 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dołączyłem, ale zdecydowanie bardziej wolę sports-tracker. Chociażby dlatego, że teraz mogę od razu na bs trasę eksportować, co jest ogromną zaletą tego programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Lipca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Może się rozwiną i w tą stronę. Zaraz zerknę na sports-tracker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1979 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dołączyłem W St nie ma drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dołączyłem, ściągnąłem endomondo, jutro porównam z ST, szczerze mówiąc sports tracker mnie irytuje swoją obsługą. Na przykład, żeby w trasie nie pobierało opłat za korzystanie z mapy trzeba wyłączyć to w opcjach, a żeby obejrzeć trasę w domu, trzeba z powrotem ją włączyć, widzę że endo ma lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Sports-tracker zbiera lepsze recenzje, jeżeli chodzi o zapis tras, więcej w tym temacie =>[GPS] Aplikacje rowerowe na androida, symbiana i inne rejestratory tras Lookas jesteś naszym kapitanem/liderem drużyny. Chyba teraz będziemy musieli na Ciebie/twój wynik pracować w peletonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Lipca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tja :] A ja sobie poleżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Zaproszenie chyba się wysłało, jutro zobaczę czy to działa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyjogurt Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ja też się na to piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 dystans to wam wszystkim lacznie wiecej niz zdubluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ja już zapisany zawsze coś tam dokręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix929 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Ja się już zapisałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszbdg Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Zapisany, czekam na weryfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoza Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Sebastian B. czeka na weryfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 No dobra... loguję się na Endomondo... klikam w link powyżej.. ale ciągle przycisk ma napis "DOŁĄCZ" a wśród znajomych nie mam Forum.... co robię nie tak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol14 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dołączyłem do grupy. Czekam na weryfikację Sebastian B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adpol Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Zapisany... Czekam na weryfikacje - Adam P. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Też czekam. Bartek O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Września 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dołączyliśmy do rywalizacji Most km (MTB) http://www.endomondo.com/challenges/1770854 i zajmujemy 4 pozycję Oraz "Great Lengths for Great Beers" - obecnie 11 pozycja http://www.endomondo.com/challenges/2100770 Natomaist w "Best Team im miles (kilometers) for springs and summer" awansowaliśmy na 26 pozycję http://www.endomondo.com/challenges/1978354 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowy Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale na moim terminalu BB przy opuszczaniu aplikacji wita minie wspaniały komunikat error 507 i urządzenie się restartuje. Cóż może mam koślawy terminal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deprym Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Zapisany. Super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadrowy Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dziwne, ale jak dołączyć do drużyny? Nie znajduję sposobu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 19 Września 2011 Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Czekam na weryfikację Łukasz G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jafo24 Napisano 19 Września 2011 Udostępnij Napisano 19 Września 2011 zapisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzalonySzaleniec Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Zapisany, lecz na mój telefon [Nokia X3] aplikacja nie działa, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.