Barthas Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wyciagnij z Sport Trackera plik GPX i wrzuc do Endomondo, chociaz kiedy ja tak robilem to wrzucało mi tylko 1 km trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Od dzisiaj jeżdżę z WAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1979 Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dołączyłem. 43km dzisiejsze dorzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylgre Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Używam od kilku miesięcy, bardzo przydatny program:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Też się dodaję - na razie skromne ilości wieczorami wokół domu, ale jak dojdzie plecak to zaczynam regularne jazdy się poprawię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Od dziś i ja jeżdżę dla teamu.Pozdrawiam z Helu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walugschtein Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam Dołączyłem i myślę, że się przydam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Też jestem i będę ostro kręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 To i ja dołączyłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 mam i ja.......:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Zauważyłe, że dziwnie sumije kilkometry w tej drużynie. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale czasem odejmuje potem dodaje? Może potem dobrze sumuje ale jakos dziwnie mu to wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiwka Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam, dobrze rozumiem, że jeśli mam trochę nabitych kilometrów jako "jazda na rowerze", to się nie doliczy do drużyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wszystko się doliczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kolejny chętny do podkręcania wyniku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Chyba jednak będę jeździł z aplikacją Sports Tracker, ma więcej funkcji, lepszy interfejs i pokazuje w kilometrach (w endomondo pokazuje mi w milach mimo, ze mam w ustawiniach km). Gorzej, ze nia ma tam grupy forumrowerowego ale co poradzić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajack Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 No to jadę z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konoo Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 A jak ustawić aby w Edmondo było wszystkich widać w apce na androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Od dzisiaj i ja jeżdżę dla drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Od dzisiaj i ja dołączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej1224 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No to ja też zaczynam kręcić km dla drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Do się zorganizować coś takiego na sports-trackerze? Zacząłem z tą aplikacją i w sumie mi baardzo przypadła do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztenke Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 To i ja coś tam dokręcę od dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunio Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 zrezygnowałem z Endomodo, dla mnie porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ponieważ? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunio Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Zmierziło mnie ostatecznie wprowadzenie opłat miesięcznych z używanie programu, w tym momencie jest to najdroższy program tego rodzaju. Na moim Sony nie wszystko chodziło prawidłowo. Orientacyjne zliczanie kalorii ma granicę błędu około 150% (porównałem z dwoma pulsometrami), tak to ja mogę zliczać bez endomodo. Nigdy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.