Skocz do zawartości

[ Endomondo ] Dołącz do drużyny forumrowerowe.org

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja widzę że masz ponad 170 więc chyba OK

akualizuje się dosyć często - nie widziałem aby ostatnia aktualizacja była ponad 15min

Napisano

No nie za bardzdo OK, bo robię po 50 km dziennie, a endo mówi, że w tym tygodniu zrobiłem 46 km... (przynajmniej mówiło dzisiaj rano)

Endo zachwouje się tak, jakby nie uwzględniało tras z wtorku i środy, mimo że są wrzucone i można je oglądać, edytować etc. Od zeszłego czwartku zrobiłem ponad 320 km (jak policzę kalkulatorkiem trazy z endo). Gdzieś podziało się 150 km w statystykach...

Napisano

Znalazłem problem. Z bliżej nieokreślonego powodu pole "include in statistics" przestało być domyślnie włączone dla nowych dodawanych tras.

statystyki.png

No i dzięki temu po raz pierwszy stanąłem na podium sportowym. Nauczyciel od wf'u byłby ze mnie dumny... Zawsze miałem "dopuszczający" :033:

Napisano

Dobre pudło nie jest złe ...

Ja jak na razie nie powiększam naszego wspólnego dorobku.

Nawet jakbym chciał powalczyć to qrde jeszcze z tydzień jestem wyłączony z pedałowania :(

Ale postępy są już chodzę bez większego bólu po schodach :)

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Napisano

Siemka, podepnę się tutaj

Potrzebuję mocnego argumentu by zakupić sobie smartfona.

Może gdzieś to jest, może to pytanie wydawać się głupie, ale dużo przeszukałem i nie znalazłem, więc ew. przepraszam.

Czy do endomondo potrzebny jest stały internet? Mam wifi tylko w domu, na wycieczce nie mam żadnego internetu. Bez niego liczy dokładnie całą trasę?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Masz status - wyłączony ze statystyk. Mam to samo podczas importu treningu z innego programu. Sam szukam zmiany ustawień. Endo widać dba żeby konkurencyjne programy nie mogły być uwzględniane - tym samym faworyzują swój program zamiast go poprawić i sprawić żeby był konkurencyjny funkcjonalnością. Tani chwyt.....

Edit. Znalazłem - wchodzisz w funkcję Edytuj, pod funkcją tętno masz odznaczone włącz do statystyk - klikasz zielone potwierdzenie, zapisujesz i jesteś ujęty ;)

Edit 2: I zwaracam honor Endo - nie zablokowali dostępu innych programów...

Napisano

Pytanko mam takie czy można treningi z programu sport tracker przenieść do edmondo ? Mam tam kilka jeszcze z czasów nokii i chciałbym je wrzucić do edmondo.<br /><br />Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka <br /><br />

Napisano

Pytanko mam takie czy można treningi z programu sport tracker przenieść do edmondo ? Mam tam kilka jeszcze z czasów nokii i chciałbym je wrzucić do edmondo.<br /><br />Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka <br /><br />

zdalnie chyba nie da się,ale nw. musiałbyś ręcznie wklepać dane treningów na endomondo żeby były widoczne.

Napisano

No nic dzięki, chciałem co by trasy też były. No nic od nowego sezonu trzeba będzie się chyba przerzucić na edmondo całkiem :D

Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...