repsol26 Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 ja widzę że masz ponad 170 więc chyba OK akualizuje się dosyć często - nie widziałem aby ostatnia aktualizacja była ponad 15min
mklos1 Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 No nie za bardzdo OK, bo robię po 50 km dziennie, a endo mówi, że w tym tygodniu zrobiłem 46 km... (przynajmniej mówiło dzisiaj rano) Endo zachwouje się tak, jakby nie uwzględniało tras z wtorku i środy, mimo że są wrzucone i można je oglądać, edytować etc. Od zeszłego czwartku zrobiłem ponad 320 km (jak policzę kalkulatorkiem trazy z endo). Gdzieś podziało się 150 km w statystykach...
rzezniol Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 No coś u ciebie jest nie ten teges ... Treningi masz bezpośrednio z urządzenia ? Edytujesz czas i/lub dystans treningu ? Pozdro
mklos1 Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 Z GPX'a. Pod początku wrzucam i do tej pory było ok. Podsumowania poszczególnych tras wyświetlane są poprawnie.
mklos1 Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 Znalazłem problem. Z bliżej nieokreślonego powodu pole "include in statistics" przestało być domyślnie włączone dla nowych dodawanych tras. No i dzięki temu po raz pierwszy stanąłem na podium sportowym. Nauczyciel od wf'u byłby ze mnie dumny... Zawsze miałem "dopuszczający"
rzezniol Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 Dobre pudło nie jest złe ... Ja jak na razie nie powiększam naszego wspólnego dorobku. Nawet jakbym chciał powalczyć to qrde jeszcze z tydzień jestem wyłączony z pedałowania Ale postępy są już chodzę bez większego bólu po schodach Pozdro
Grzesiekk Napisano 7 Października 2012 Napisano 7 Października 2012 Siemka, podepnę się tutaj Potrzebuję mocnego argumentu by zakupić sobie smartfona. Może gdzieś to jest, może to pytanie wydawać się głupie, ale dużo przeszukałem i nie znalazłem, więc ew. przepraszam. Czy do endomondo potrzebny jest stały internet? Mam wifi tylko w domu, na wycieczce nie mam żadnego internetu. Bez niego liczy dokładnie całą trasę?
dymcio111 Napisano 7 Października 2012 Napisano 7 Października 2012 Niepotrzebny jest stały internet, aplikacja zapisuje ślad z gps-u, a po odpaleniu neta sama wysyła trening na www. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
Paffel92 Napisano 19 Października 2012 Napisano 19 Października 2012 Też dołączyłem, jakiś czas temu. Ale niestety za bardzo nie mam czasu jeździć.
jasinski21444 Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Ktoś mi powie czemu w rankingu po kliknięciu Liderzy wyświetla mi Brak Treningów , skoro mam przejechane jakieś 70-80km ? http://www.endomondo.com/workouts/user/5953461
ElDiablo Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Masz status - wyłączony ze statystyk. Mam to samo podczas importu treningu z innego programu. Sam szukam zmiany ustawień. Endo widać dba żeby konkurencyjne programy nie mogły być uwzględniane - tym samym faworyzują swój program zamiast go poprawić i sprawić żeby był konkurencyjny funkcjonalnością. Tani chwyt..... Edit. Znalazłem - wchodzisz w funkcję Edytuj, pod funkcją tętno masz odznaczone włącz do statystyk - klikasz zielone potwierdzenie, zapisujesz i jesteś ujęty Edit 2: I zwaracam honor Endo - nie zablokowali dostępu innych programów...
jasinski21444 Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Dzięki za wzkazówkę , wszystko działa no i masz +1 w pamięci.
Darek1990 Napisano 11 Listopada 2012 Napisano 11 Listopada 2012 dołączam do teamu endo od jakiegos czasu,zaraz idę kręcić na wspólny wynik
Tofi Napisano 11 Listopada 2012 Napisano 11 Listopada 2012 Czy jest jakieś mocowanie do roweru dla tableta 10''?
rzezniol Napisano 11 Listopada 2012 Napisano 11 Listopada 2012 ;D staaary 10 cali chcesz przymocować do kierownicy ? Nawet jak jest to średnio to widzę moim zdaniem przerost formy nad treścią. W poprzek będzie ciasno, wzdłuż można stracić kolanem. Chyba ze mowa o czymś takim ... http://www.geekweek.pl/uchwyt-na-tablet-w-formie-roweru/340404/ Pozdro
Deg2 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Dołączam i dodaję moje marne 7,5 km dzisiaj
Darek1990 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 brrrrrrr.....kolejne 30+km dodane na wspólne konto
Pinio46 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Pytanko mam takie czy można treningi z programu sport tracker przenieść do edmondo ? Mam tam kilka jeszcze z czasów nokii i chciałbym je wrzucić do edmondo.<br /><br />Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka <br /><br />
Darek1990 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Pytanko mam takie czy można treningi z programu sport tracker przenieść do edmondo ? Mam tam kilka jeszcze z czasów nokii i chciałbym je wrzucić do edmondo.<br /><br />Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka <br /><br /> zdalnie chyba nie da się,ale nw. musiałbyś ręcznie wklepać dane treningów na endomondo żeby były widoczne.
Pinio46 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 No nic dzięki, chciałem co by trasy też były. No nic od nowego sezonu trzeba będzie się chyba przerzucić na edmondo całkiem Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
OrzelPiotr Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Oba systemy działają w oparciu o ślady gpx, więc spokojnie możesz exportować/importować z/do każdego z programów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.