Darku Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Też od nie dawna korzystam z Endomond. Super programik. Zaraz dopiszę się do forumowej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 jestem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzicpruski Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Zameldowałem się. Używam od 2 tygodni i póki co bardzo zadowolony jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destro603 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 oczywiście dołączyłem z aplikacji korzystam spory czas ale głównie na dłuższych odcinkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Jest nieźle http://www.endomondo.com/challenges/1770854 indonezja spadła i awansowaliśmy na 4 pozycje Choć tiger nas goni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 A o co chodzi w tej zabawie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtureM Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 również dołączyłem, kręcimy wynik :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 i ja przypadkiem zobaczylem na stronie endomondo, ze tam jestesmy. dorzucilem juz swoje 42km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darku Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A o co chodzi w tej zabawie ?? Po prostu o czystą rywalizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nephasis Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam, dopisałam się na Endo już jakiś czas temu, z tej strony korzystam już prawie 1,5 roku. Dzisiaj dołożyłam od siebie 35 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omenek Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A powiedzcie mi jak to jest z tą rywalizacją, z tego co się domyśliłem to rywalizacja dotyczy tylko kolarstwa górskiego, natomiast wydaje mi się, że większość ludzi wybiera jazdę na rowerze, mam racje? Jeśli tak to proponuję gdzieś w opisie umieścić informację żeby przy rozpoczynaniu treningu ustawić typ na Kolarstwo górskie, ale wtedy pozostaje pytanie czy nie będzie nas gryzło sumienie, że jeździmy po asfalcie, a dobijamy km do kolarstwa górskiego;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 wcale nie tylko kolarstwo górskie, ja dodasz swój "trening"; jako jazda na rowerze, to również będzie się to liczyło do rywalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omenek Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No właśnie nie jestem przekonany, no jak wszedłem do opcji, gdzie mogę zobaczyć miejsce w rankingu drużyny i wybiorę tylko rywalizację to pokazuje mi, że nie jestem klasyfikowany... Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabiron Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dołączyłem się w ramach kolektywnej współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqwara Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam, to ja też się dołączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doktor Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dołączyłem. Dorzuce na dzień dobry setkę dzisiaj. Pozdrawiam. Rafał W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omenek Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Zrobiłem test i faktycznie miałem rację. Do dwóch rywalizacji, do których drużyna fr.org jest zapisana liczą się tylko kilometry za "Kolarstwo górskie". Wczoraj zmieniłem typ jednego z moich treningów i dzisiaj widzę, że mnie policzył. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Czyli jak miałem ustawione kolarstwo to się nie liczyło? Swoją drogą to ostatnio mi endomondo robi numery i wyłącza się w trakcie jazdy. Jak na złość nie wtedy gdy jadę oklepaną standardową trasę, którą wykonuję gdy nie mam inwencji do kombinowania tylko właśnie wtedy gdy jadę gdzieś dalej i tworzę nowe pętelki z użyciem wcześniej nie jeżdżonych dróg. Miał ktoś taki problem? Przeniosę z karty pamięci do telefonu, może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omenek Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Tak, ale jeszcze możesz to naprawić. Jeśli nie masz dużo treningów to możesz każdemu zmienić typ na Kolarstwo górskie i poczekać kilka godzin na przeliczenie. Ja tak zrobiłem i zadziałało. Jeśli chodzi o drugą część wypowiedzi to też mi się raz to zdarzyło. Wydaje mi się, że to wynika ze sposobu w jaki system Android zarządz pamięcią. Jeśli jakaś aplikacja chodzi w tle i brakuje pamięci to wtedy system zaczyna automatycznie robić czystkę i możliwe, że wybiera sobie za cel endomondo, ale to tylko moje domysły. Natomiast bardziej mnie denerwuje "zawieszanie się" GPS'u. Nagle stwierdza, że się nie poruszam i potem na mapie wychodzi, że się teleportuję... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Jakieś 2 miesiące jazdy 2-4 razy w tygodniu, więc szczerze mówiąc nie chce mi się Co do czyszczenia pamięci to chyba nie bo telefon po samoczynnym wyłączeniu endomondo wygląda jak po restarcie, tak jakby wyskakiwał błąd i system sam się "naprawiał". GPS mi się nie zawieszał, za to raz złapał sygnał po ponad 2h od wyjazdu z domu ale to jedyny raz kiedy miałem problem z gpsem jako takim, a nie z endo czy telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Z okazji 10mln użytkowników Endomondo udostępnia wersję PRO za 1$ : http://www.facebook.com/endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejmakal Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Jestem:-) A w ogóle to witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam:) Filip M. dołączy się do ekipy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubek76 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Cześć. Również dołączam się ze swoimi kilometrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morgar Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 A i ja się dorzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.