Konr4d Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 zacząłem aktywnie używać endomondo od kilku dni, na razie tylko dojazdy do i z pracy ale jak odzyskam formę po zimie to będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paffie Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Czwarte miejsce w zasięgu, Jeździmy, jeździmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baanaan Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 swietna sprawa ten program, az ciekawie potem przeglądac mapy, bardzo dobrze odwzorowuje okolice przez ten gps uzywane bez problemow na HTC wildfire Tyle, że nie zawsze się pamięta żeby włączyc przed wyjazdem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthuryankovski Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kwestia przyzwyczajenia. Też wczoraj dołączyłem i już nowa trasa poleciała. Ja oprócz Endo używam jednocześnie ST i polskiego Navime. Nie mogę się zdecydować, więc jeżdżę na trzech... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Pójdzie mi Endomomdo na Nokii E51 + moduł LD3-W ? Chętnie dołączę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dołączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plaski89 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ciekawa aplikacja, po robocie na pewno ją przetestuje oczywiście dołączam do grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No to ja też zapisany, Jarek K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 WM 6.1 na wm 6.1 ta aplikacja nie działa, za to polecam tą: http://navicomputer.com/ i później importować treningi (działa na pewno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mam wm 6.5. endomondo uzywam ale cos z nim jest nie tak i uwzglednione mam ok 1/4 co faktycznie jezdze. gdzies mu sie trasy gubily. navi juz zainstalowane, mapa zrobiona, test pozniej czy nie ma problemu z importem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 z importem nie ma żadnego problemu, sama używam tego rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 wierze wierze ale sam przetustuje namacalnie na sobie za chwile dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 u mnie w tej aplikacji dość długo łapie sygnał gps, także przed ubieraniem się telefon do okna i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 na tarasie zlapal w gora 5 sek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no to ładnie u mnie średnio 5-10min, przy czym z automapą nie mam takiego problemu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 a jaka sluchawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mitac mio a501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mi jeszcze nie udało się złapać sygnału z GPSa, albo może jestem za mało cierpliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ulvgar, a jakiego programu używasz i czy masz ściągnięte pliki "szybkiego pozycjonowania" no i ile czekasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 a501! podniecalem sie nim dlugi czas ale jednak nie kupilem wybor padl na o2 orbit 2 czyli htc touch cruise i do dzis go uzywam:) ale to nie o tym mialo byc:) soft dziala i to calkiem ok, z mapa zjada mniej baterii niz mocno okrojone endomondo na WM http://www.endomondo.com/workouts/49784246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 chyba jednak bedzie powrot do endomondo ;/ o ile navicomp jest jak wyzej napisalem mniej bateriozerny to bardzo niedokladnie pokazuje i to nawet w polach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 jesteś chyba pierwszą osobą która wie co to a501 u mnie problemów z niedokładnością nie ma, pod warunkiem, że złapie min 5 satelit, jeśli są u mnie niedokładności to czasem w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Do klasyfikacji drużynowej liczona jest tylko suma km czy też jakieś średnie miesięczne/roczne czy ilość jazd? Pytam, bo szczerze mówiąc nie chce mi się tego uruchamiać za każdym razem gdy wychodzę na rower, zwłaszcza gdy słabo z baterią, za to pewnie będę rejestrował sobie dłuższe czy ciekawsze trasy. Więc jeśli tylko suma to chętnie dołączę, jeśli jakieś bardziej rozbudowane statystyki to nie będę zaniżał z lenistwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 tylko suma jak nie używasz gps, możesz też dodać ręcznie (bez trasy) dane z licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 jesteś chyba pierwszą osobą która wie co to a501 u mnie problemów z niedokładnością nie ma, pod warunkiem, że złapie min 5 satelit, jeśli są u mnie niedokładności to czasem w lesie. bo ja stary jestem, moze dlatego? ;-) http://www.endomondo.com/workouts/50102176 przelacz na satelite i zobacz ok pkt 1 co sie dzieje (oczywiscie z zoomem) w zasadzie od poczatku trasy widac, ze zle zbiera chyba sprawdze soft od visualgps http://www.visualgps.net/BeeLineGPS/default.htm bo ten potrafi uzywac nawet 9 satelit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.