Andy108 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Teraz to już nie dość, że to nieczytelne to chyba nie działa najlepiej. Tragedia. Oni to chyba dopiero testują. Dobrze, że bardziej lubię Stravę. Polecam. Testowałem kilka aplikacji trackujących przez ostatnie 2 miesiące. Dla mnie zdecydowanym faworytet jest też Strava. Czytelniejsza, szybsza, dokładniejsza. Auto-pauza w Stravie też dziala lepiej niż np. w Endomondo. Łatwe definiowanie tras/segmentów, ciekawa opcja flyby. Tak więc też polecałbym innym przesiadkę na Stravę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon72 Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Witam Dołączyłem i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtecki Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Dołączyłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seon Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 A jak wygląda sprawa wyczerpania się baterii w telefonie: endomondo vs strava? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramigolan Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Witam. Czy ktoś spotkał się z taki przypadkiem że po wgraniu pliku gpx na endomondo w statystykach treningu pojawia się kosmiczna prędkość maksymalna rzędu 600km/h lub jeszcze wyższa. Dzieje sie to zarówno podczas treningów biegowych gdy używam TomToma jak i kolarskich tu trening monitoruje Xperia i program ipbike. Wszystkie dane w programie sie zgadzają problem pojawia sie tylko i dopiero po wgraniu do endomondo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemoo Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 W ustawieniach IpBike jest cos takiego jak "symulacja" garmina. Sprobuj czy jak przestawisz to będzie dobrze. Tapatalk...pszemoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramigolan Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Dzięki za rade zmianę już dokonałem zobaczę jak będzie podczas kolejnego treningu tylko że jak zgrywam z tom toma to dzieje się tak samo a używam go od 3 lat i wcześniej nie miałem takich problemów pojawiły się w połowie czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.