mariano12zysk Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Witam! Czy można drugi raz opublikować trasę treningu np. opublikowałem trasę na Facebooku ale po chwili musiałem ją usunąć z FB chciałem udostępnić ja jeszcze raz i niema takiej możliwości bo widnieje info na endomondo w zakładce publikuj że trasa została już opublikowana na FB chociaż jeje tam niema? Jeśli można drugi raz opublikować to jak to zrobić ?Pozdrawiam
felt100 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Kto to jest Mr Head i co robi w drużynie ForumRowerowego.org na miejscu pierwszym ?????? :/
mundek12 Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 Witam szanownych forumowiczów . Z angielskiego jestem noga, a chcę wykupić Endomondo premium. Nurtuje mnie jedno: co ustawić w Expires? Jaki miesiąc i jaki rok jeśli chciałbym od jutra mieć już premium?
Yason Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 \ Rzuć no okiem na swoją kartę, może to być również podpisane jako 'valid thru'
Arkady70 Napisano 20 Września 2014 Napisano 20 Września 2014 Dołączyłem i ja do teamu. Bardzo się cieszę i pozdrawiam:)
cervandes Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Mr Head w tym tygodniu 2000km najechał. Ostry zawodnik. Nie żeby mnie zazdrość żarła czy coś - ale czy gościa nie należy wyoutować?
Arkady70 Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Ma gość parę w nogach, ciekawe na jakim rowerku śmiga i od jakiego czasu trenuje?
rzezniol Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Przy założeniu że ... typowe obowiązki (szkoła, praca) to 8 h w dni robocze, sen to 8 h dziennie , a średnia prędkość tego kolesia to 30 km/h ... to wychodzi mi że z tygodnia ma jeszcze 2h dla siebie ... Kiedy on przyjmuje te kalorie na takie przejazdy ? To generalnie fejk jak się patrzy ... Pozdro
Venec Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Żeby uprawiać kitesurfing po górach to trzeba być niezłym kocurem
parmenides Napisano 22 Września 2014 Napisano 22 Września 2014 Dlatego powiadam Wam: Stravą się dzielcie.
kaeres Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 To są statystyki dla siebie. Mnie nie obchodzi jeżeli ktoś się dowartościowuje jadąc samochodem 35km/h wkręca nam, że to na rowerze tak sunie z 50km trasę
Zangetsu Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Witam! Czy można drugi raz opublikować trasę treningu np. opublikowałem trasę na Facebooku ale po chwili musiałem ją usunąć z FB chciałem udostępnić ja jeszcze raz i niema takiej możliwości bo widnieje info na endomondo w zakładce publikuj że trasa została już opublikowana na FB chociaż jeje tam niema? Jeśli można drugi raz opublikować to jak to zrobić ?Pozdrawiam dołączam się do pytania... chodzi oczywiście o publikację z mapą (a nie wklejenie linku do workout'a) dodatkowo jeśli aktywność jest sprzed kilku dni, to fb ustawia ją niestety na szarym końcu aktywności... i kolejne pytanie: jak aktywować miesiąc premium za zakup wersji pro nie podając danych karty kredytowej?
Agnieszq Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Witajcie. Mam problem z Endo od dwóch dni. Wchodzę pewnego dnia na Facebooka patrze a tu znikneły wszystkie trenigni rowerowe, dosłownie wszystkie. I teraz nawet jak jakiś przejade to pokazuje ze został juz opublikowany na osi, ale dla mnie i znajomych jest niewidoczny, jedynie co to pokazuje ta tabele ? Natomiast jak kliknę w którykolwiek słupek to zamiast pokazać trening pokazuje pusta stronę, https://www.facebook.com/agnieszka.kazimierczak.77/activity/756944401044476 Też tak macie, wygląda to jakby endo miało jakieś problemy z publikacją, ale czemu akurat i tylko trasy rowerowe. Ktoś może mi pomóc, nie mogę nigdzie w sieci znaleźć odpowiedzi co sie dzieje ?
siemalysy Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Siema. Macie może podobny problem z endomondo jaki ja zauważyłem ostatnio. Mianowicie jeżeli włączę endo jak jadę jest wszystko ok. Natomiast jeżeli zatrzymam się zrobić jakąś fotkę telefonem to podczas zamykania aplikacji aparatu zamyka się automatycznie endo i nie da się wznowić treningu. Strasznie mnie to irytuje.
Venec Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Zawsze możesz potem scalić treningi w historii.
Darek1990 Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Siema. Macie może podobny problem z endomondo jaki ja zauważyłem ostatnio. Mianowicie jeżeli włączę endo jak jadę jest wszystko ok. Natomiast jeżeli zatrzymam się zrobić jakąś fotkę telefonem to podczas zamykania aplikacji aparatu zamyka się automatycznie endo i nie da się wznowić treningu. Strasznie mnie to irytuje. A sprawdziłeś w ustawieniach telefonu czy aplikacja ma pozwolenie na działanie w tle?
siemalysy Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Sprawdzę to. Tyle tylko, że jakis czas temu problem nie występował.
czach Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Natomiast jeżeli zatrzymam się zrobić jakąś fotkę telefonem to podczas zamykania aplikacji aparatu zamyka się automatycznie endo i nie da się wznowić treningu. Strasznie mnie to irytuje. Tak z ciekawości: jaki system (wersja) i telefon?
czach Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Hm, dziwne. A próbowałeś przełączania aplikacji zamiast zamykania? (strzelam, bo dawno nie miałem Androida w rękach). A od kiedy tak masz? Od jakiejś aktualizacji Endo?
siemalysy Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Długo nie jeździłem. W poniedziałek to zauważyłem. A zauważyłem ostatnio że aplikacja aparatu była aktualizowana. Czytałem, że są jakieś problemy. W związku z tym usunąłem ostatnią aktualizację aparatu ale problem pozostał... Nie próbowałem przełączania. Za każdym razem wychodziłam z aparatu strzałką.
siemalysy Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Napiszę post pod swoim wcześniejszym postem. Udało się rozwiązać problem, który okazał się błachy i to bardzo. Zrobiłem aktualizację aplikacji aparatu co nie dało pozytywnego efektu. Pomógł reset telefonu. Po prostu wyłączyłem go i włączyłem. Dziś przetestowałem i wszystko śmiga jak trzeba. Dzięki wszystkim za pomoc [emoji3]
Venec Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Oho, Mr Head znowu wykręca tysiące kilometrów tygodniowo, ten to jest dopiero przodownik pracy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.