severian Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Może w wersji premium jest taka opcja?Fakt,że było to całkiem fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 No szkoda że tego nie ma. Fajnie było podglądać ludzi Jak ktoś na forum ma premium na endo to może niech da znac czy ma taką opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie widzę nigdzie takiej opcji. BTW. Miesiąc premium na endo za darmo: http://www.endomondo.com/redeem/code/WE-MISS-YOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Jak aktywować to premium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloniu Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Mam premium i nie ma też tej opcji, a była bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazzket Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Też mam premium i nie ma właśnie już tej opcji. Możliwe że ludziom się nie podobało że można od tak sobie zobaczyć co i gdzie ćwiczą. Możliwe też że ze względu na ochronę danych osobowych musieli to usunąć. Kto ich tam wie. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nie widzę nigdzie takiej opcji. BTW. Miesiąc premium na endo za darmo: http://www.endomondo.com/redeem/code/WE-MISS-YOU Nie dzaiła, jest napisane że blędny kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ah, to przepraszam w takim razie, jeszcze tydzień temu działało :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ehlo, Get Premium for a month at no cost! Enter code VIEW-MY-STATS here: bit.ly/1mI39lg The code is valid only until April 30th! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUBEMAN Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 No to i ja dolaczylem niesmialo :> Witam was ponownie. Wie ktoś może dlaczego Endomdno usunęło opcję Kto trenuje w twoje okolicy? Nie oszukujmy się opcja była bardzo motywująca i zawsze można było zobaczyć kto biega pod moim oknem . Opcja była dostępna pod tym linkiem : http://www.endomondo.com/people a teraz jest kompletna pustka wie ktoś co jest grane? Pytalem ich kiedys o to na FB i powiedzieli, ze wylaczone z jakichs tam powodow technicnzych chyba (nie pamietam juz), ale pracuja nad tym i ma to wrocic. Tez to lubialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ale pracuja nad tym i ma to wrocic. Jak by wróciło to będzie bomba,ale znając życie zrobią to na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoobel Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Witam, dolaczylem do teamu:) nie krece duzo ale zawsze cos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ciekawe czy endomondo pracuje nad nowymi wersjami, bo kto się nie rozwija ten się cofa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
put3k Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Cześć, również dołączyłem do drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peacemaker Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Wszedłem w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 A ja przypomnę o sobie i zadam pytanie czy wiadomo coś nowego w związku z tą opcja "kto trenuje w twojej okolicy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Myślę ze jednak my nie jesteśmy adresatami tego pytania ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateoKalisz Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 no to i ja dołączyłem pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andybike Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział to zachęcam do wzięcia udziału w akcji "pomoc mierzona kilometrami" Szczegóły http://www.endomondo.com/challenges/16626228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Mam pytanie które pewnie się przelewało setki razy jednak jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi. Czy da się dwa treningi połączyć w jeden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ehlo, Training->History->klikasz w treningi, które chcesz połączyć i Merge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 UP jo można http://www.techz.pl/2014/02/aczenie-treningow-w-endomondo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ehlo, Training->History->klikasz w treningi, które chcesz połączyć i Merge. Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 A ja zdecydowanie wolę drużynę forum rowerowego na stravie, bo na endo wliczają się jakieś kompletne bzdury typu kitesurfing, narciarciarstwo zjazdowe, spacerowania, etc... Na stravie przynajmniej jest czysto - osobno rowerowe jazdy, osobno bieganie. Nie wiem po co komu informacja ile przepłynął na kajcie i dlaczego to się wlicza do dystansu w grupie "forum rowerowe". Endo sucks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Taa,400 km kitesurfingu w okolicach Przemyśla ze średnią 80 km na godzinę .Może na endo są jacyś moderatorzy czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.