Skocz do zawartości

[ Endomondo ] Dołącz do drużyny forumrowerowe.org

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Ja telefon zawsze trzymam w sakwie pod ramą. W razie jakiegoś wypadku jest to w miarę bezpiecznie miejsce. Na kierownicy jak i w kieszeni telefon mógłby sporo oberwać. Z sakwy też łatwo się go wyjmuje.

Oczywiście endomondo używam jako trackera, a nie nawigacji.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Nie pamiętam jakiej firmy. Jest to zwykła trójkątna sakwa. Trzymam w niej dodatkowo łatki, multitool, łyżki, dętkę i plater. Miejsce i tak zostaje, ale bardziej bałbym się o to narzędzia uderzające w smartfona niż o ramę. U mnie na szczęście jest wszystko ok.

Pokrowca żadnego nie mam.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

http://www.fotosik.pl/u/syxtus/album/1417084

W chwili słabości kupiłem ten uchwyt. Stwierdziłem, że skoro mam używać endomondo, to przynajmniej niech mi służy jako licznik (na Garmina mnie nie stać :) ). Poza tym uznałem, że jak telefon zadzwoni, to nie będę się musiał zatrzymywać, żeby zobaczyć kto to.

Uchwyt prezentuje się całkiem ciekawie. Nie jest bardzo duży. Nie pogarsza znacząco jakości rozmów, ani czułości ekranu na dotyk. Z tego co zauważyłem, to ma minimalny luz po zatrzaśnięciu się obu części uchwytu. Myślę, że nie będzie to odczuwalne, ani widoczne podczas jazdy.

• 2 tygodnie później...

Album 2013.03.15 - Sport - Fotosik.pl

W chwili słabości kupiłem ten uchwyt. Stwierdziłem, że skoro mam używać endomondo, to przynajmniej niech mi służy jako licznik (na Garmina mnie nie stać :) ). Poza tym uznałem, że jak telefon zadzwoni, to nie będę się musiał zatrzymywać, żeby zobaczyć kto to.

Uchwyt prezentuje się całkiem ciekawie. Nie jest bardzo duży. Nie pogarsza znacząco jakości rozmów, ani czułości ekranu na dotyk. Z tego co zauważyłem, to ma minimalny luz po zatrzaśnięciu się obu części uchwytu. Myślę, że nie będzie to odczuwalne, ani widoczne podczas jazdy.

czy to jest ten topeak z linku wcześniej za 99.99PLN??

droooogoooooo ;/

takie coś nie powinno stać więcej niż30-40zl ;/

takie coś nie powinno stać więcej niż30-40zl ;/

Też bym tak chciał :), ale spróbuj coś w miarę dobrego kupić za kwotę, którą podałeś.... folia na wyświetlacz kosztuje 10 zł.

Zdjęcia zrobiłem po to, żebyście mogli ocenić jak to wygląda w realu i porównać z uchwytem kolegi mant3z.

Co jak co, ale rower masz na wypasie ;)

:woot: pożyczyłem od synka na chwilkę. Bardzo mu się spodobał uchwyt :woot:

Kiedyś jak z kupowałem w tym sklepie to z tego co pamiętam dopłata do przesyłki rejestrowanej wynosiła 1,5 $

Co nie zmienia faktu ze nierejestrowana też do mnie dotarła bez najmniejszego problemu w 5 dni (zwykłych nie roboczych)

Przesyłka rejestrowana szła 3 tygodnie ale to był okres około świąteczny.

Pozdro

Po co szukać kompana ?? :)

Sporo taniej niż w Polsce, przesyłka gratis ... a jak chcesz dopłacić do przesyłki rejestrowanej to przesyłka i tak taniej niż polski polecony, który na allegro osiąga poziom paczek pocztowych ;D

Co musisz mieć aby kupić na BuyInCoins ... najlepiej konto na PayPal i podstawową znajomość języka angielskiego ( translator google ci w tym pomoże)

Pozdro

kurde szukam czegoś takiego,w miarę płaskiego,ale to mi nie potrzebne tzn ta dolna czesc,wystarczyła by sama góra na tel;/

wetruje po raz enty alledrogo i nic nie ma w miarę ciekawego co by nie odstawało od kierownicy na 10cm... ;/

nie natknął sie ktoś może na takie coś w kształcie ale w miarę przystępnej cenie?:

Torebka na telefon Topeak Smart Phone DryBag 5 @ Sklep rowerowy Bikeman - Nowości 2013!

Endomondo phone case with bike mount | Endomondo Store - International

znalazłem coś takiego,ale to mocowanie pod kapsel nie wygląda zbyt solidnie w perspektywie drgań i w ogóle nieroównośći :

AUTHOR A H810 TOREBKA NA TELEFON NA MOSTEK CTbike (3072492613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

PS.Robi się offtop...

Witam dołaczyłem do grupy Piotr Śnioch, ogólnie to jestem nowy na forum i pewnie cos dobije km ale jak sie cieplej zrobi bo jak na razie to tylko dojezdzam do pracy rowerkiem i nie uzywam na te 1.5 km programu :P ale jak bede robił wyprawy to jak najbardziej

• 2 tygodnie później...

@Darek1990

Zazwyczaj wciskam jak robię dłuższą przerwę. Wtedy chciałem wejść dosłownie na 30 sekund i mi się nie chciało telefonu wyciągać;p. Trudno, dzisiaj chociaż dorzuciłem 31 km. Miało być więcej, ale zapomniałem przebieg trasy i skręciłem za szybko w stronę domu, przez co skróciłem drogę o ponad 10 km:/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...