Smalldg Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja telefon zawsze trzymam w sakwie pod ramą. W razie jakiegoś wypadku jest to w miarę bezpiecznie miejsce. Na kierownicy jak i w kieszeni telefon mógłby sporo oberwać. Z sakwy też łatwo się go wyjmuje. Oczywiście endomondo używam jako trackera, a nie nawigacji. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vell Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 @up A jaką masz sakwę? Takie sakwy są stosunkowo duże jak na sam telefon więc będzie się obijał o ramę? Czy dodatkowo do telefonu jeszcze jakiś pokrowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nie pamiętam jakiej firmy. Jest to zwykła trójkątna sakwa. Trzymam w niej dodatkowo łatki, multitool, łyżki, dętkę i plater. Miejsce i tak zostaje, ale bardziej bałbym się o to narzędzia uderzające w smartfona niż o ramę. U mnie na szczęście jest wszystko ok. Pokrowca żadnego nie mam. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruney Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 http://www.fotosik.pl/u/syxtus/album/1417084 W chwili słabości kupiłem ten uchwyt. Stwierdziłem, że skoro mam używać endomondo, to przynajmniej niech mi służy jako licznik (na Garmina mnie nie stać ). Poza tym uznałem, że jak telefon zadzwoni, to nie będę się musiał zatrzymywać, żeby zobaczyć kto to. Uchwyt prezentuje się całkiem ciekawie. Nie jest bardzo duży. Nie pogarsza znacząco jakości rozmów, ani czułości ekranu na dotyk. Z tego co zauważyłem, to ma minimalny luz po zatrzaśnięciu się obu części uchwytu. Myślę, że nie będzie to odczuwalne, ani widoczne podczas jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Co jak co, ale rower masz na wypasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Album 2013.03.15 - Sport - Fotosik.pl W chwili słabości kupiłem ten uchwyt. Stwierdziłem, że skoro mam używać endomondo, to przynajmniej niech mi służy jako licznik (na Garmina mnie nie stać ). Poza tym uznałem, że jak telefon zadzwoni, to nie będę się musiał zatrzymywać, żeby zobaczyć kto to. Uchwyt prezentuje się całkiem ciekawie. Nie jest bardzo duży. Nie pogarsza znacząco jakości rozmów, ani czułości ekranu na dotyk. Z tego co zauważyłem, to ma minimalny luz po zatrzaśnięciu się obu części uchwytu. Myślę, że nie będzie to odczuwalne, ani widoczne podczas jazdy. czy to jest ten topeak z linku wcześniej za 99.99PLN?? droooogoooooo ;/ takie coś nie powinno stać więcej niż30-40zl ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruney Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 takie coś nie powinno stać więcej niż30-40zl ;/ Też bym tak chciał , ale spróbuj coś w miarę dobrego kupić za kwotę, którą podałeś.... folia na wyświetlacz kosztuje 10 zł. Zdjęcia zrobiłem po to, żebyście mogli ocenić jak to wygląda w realu i porównać z uchwytem kolegi mant3z. Co jak co, ale rower masz na wypasie pożyczyłem od synka na chwilkę. Bardzo mu się spodobał uchwyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 sam właśnie szukam jakiegoś uchwytu ma tel,i ten byłby idealny,płaski i w ogóle ale ta cena...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Tutaj mamy coś w "ludzkiej" cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 http://www.buyincoins.com/new_en/details/cycling-bike-bicycle-waterproof-frame-pannier-front-cell-phone-tube-bag-case-product-18483.html Tu w jeszcze bardziej "ludzkiej" ... i darmowa przesyłka ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Portale zagraniczne celowo pomijam, bo wiadomo że tam taniej. Ale skoro o tym mowa, wiesz jak sprawdzić ile kosztuje odpowiednik naszego listu poleconego priorytetowego (ogółem wys. rejestrowana) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Kiedyś jak z kupowałem w tym sklepie to z tego co pamiętam dopłata do przesyłki rejestrowanej wynosiła 1,5 $ Co nie zmienia faktu ze nierejestrowana też do mnie dotarła bez najmniejszego problemu w 5 dni (zwykłych nie roboczych) Przesyłka rejestrowana szła 3 tygodnie ale to był okres około świąteczny. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 A jaki był czas dostarczenia produktu który zamówiłeś ? -- EDYTA : Pytanie nie aktualne Jak by ktoś szukał jeszcze taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Chętnie bym coś takiego zamówił. Może znalazłby się ktoś chętny z Piły bądź Poznania na wspólne zamówienie? Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Po co szukać kompana ?? Sporo taniej niż w Polsce, przesyłka gratis ... a jak chcesz dopłacić do przesyłki rejestrowanej to przesyłka i tak taniej niż polski polecony, który na allegro osiąga poziom paczek pocztowych ;D Co musisz mieć aby kupić na BuyInCoins ... najlepiej konto na PayPal i podstawową znajomość języka angielskiego ( translator google ci w tym pomoże) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 kurde szukam czegoś takiego,w miarę płaskiego,ale to mi nie potrzebne tzn ta dolna czesc,wystarczyła by sama góra na tel;/ wetruje po raz enty alledrogo i nic nie ma w miarę ciekawego co by nie odstawało od kierownicy na 10cm... ;/ nie natknął sie ktoś może na takie coś w kształcie ale w miarę przystępnej cenie?: Torebka na telefon Topeak Smart Phone DryBag 5 @ Sklep rowerowy Bikeman - Nowości 2013! Endomondo phone case with bike mount | Endomondo Store - International znalazłem coś takiego,ale to mocowanie pod kapsel nie wygląda zbyt solidnie w perspektywie drgań i w ogóle nieroównośći : AUTHOR A H810 TOREBKA NA TELEFON NA MOSTEK CTbike (3072492613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. PS.Robi się offtop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody891 Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam dołaczyłem do grupy Piotr Śnioch, ogólnie to jestem nowy na forum i pewnie cos dobije km ale jak sie cieplej zrobi bo jak na razie to tylko dojezdzam do pracy rowerkiem i nie uzywam na te 1.5 km programu ale jak bede robił wyprawy to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jarek Bozen - prosze o akceptacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablomichal Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Michał Kochanowski -dołączyl do grupy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 WitamDzisiaj dołączyłem do drużyny, a wczoraj zaliczyłem pierwszą trasę w programie.Marne 35 kilosów w 2 dni, ale niestety wczoraj to był spacer po kostki w śniegowej brei, a dzisiaj brak kondycji dał o sobie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dołączono pomyślnie:) pierwsze km nabite! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj chciałem ponabijać kilometry ale niestety wszedłem do kauflandu i straciłem zasięg. Nie wiem dlaczego nie wznowiło naliczania i wyszło tytko 5km:/. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 @Smalldg- trzeba bylo wcisnać pauze,a po wyjściu poczekać az gps/i net sie złapie i dopiero wtedy "wznów".przynajmniej u mnie działa w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 @Darek1990 Zazwyczaj wciskam jak robię dłuższą przerwę. Wtedy chciałem wejść dosłownie na 30 sekund i mi się nie chciało telefonu wyciągać;p. Trudno, dzisiaj chociaż dorzuciłem 31 km. Miało być więcej, ale zapomniałem przebieg trasy i skręciłem za szybko w stronę domu, przez co skróciłem drogę o ponad 10 km:/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hygin Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 kryst k (hygin). Także proszę o akceptację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.