hudy8 Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Witam.Panowie potrzebuje waszej pomocy w wyborze opon do mojego roweru.Teraz mam jakieś badziewie firmy INNOVA w rozmiarze 26 X 2.10 potrzebuje jakieś tanie opony które nie będą zbyt niskie, by nie zepsuć wyglądu roweru, ale żeby dobrze się jeździło po asfalcie gdyż 80% jeżdżę właśnie po asfalcie.Na tych oponach które mam teraz po asfalcie jeździ się tragicznie.Mają tak straszne opory że z jazdy nie ma żadnej przyjemności... aha dodam jeszcze że nie zwracam uwagi na to czy opona się zdziera szybko czy nie.Głównie zależy mi na komforcie jazdy by jechało się lekko i przyjemnie
szych Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 niedroga, dobra opona na asfalt => klik tylko jak wjedziesz w teren, to się szału nei spodziewaj, lubi driftować na szutrze/piasku
mario1979 Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Zobacz Race Kinga Continentala. Powinieneś być zadowolony -około 50 PLN za sztukę na Allegro. Ew. tańsza Kenda Khan ok 30 PLN
hudy8 Napisano 24 Lipca 2011 Autor Napisano 24 Lipca 2011 Ta oponka za ok 30zł była by ok gdyż ja dużo nie jeżdżę i głównie po asfalcie lub ubitych drogach.Dzięki za odpowiedź
scaut Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Kenda kobra. dobra na asfalt. w lekkim terenie też pojedzie. typowy semi slich w dobrej cenie.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.