Mistral88 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam, poszukuję dobrego sprawdzonego sklepu z odzieżą kolarską w Poznaniu. Nie chodzi mi o sklepy typu Intersport, szukam stroju kolarskiego (koszulka plus spodenki, później długie spodnie plus długi rękaw) ale teamów np. Saxo Bank, BMC, Astana itd. Orientuję się ktoś czy znajdę coś takiego w Poznaniu. Allegro odpada, ponieważ przed zakupem chce wszystko przymierzyć, obejrzeć w realu i wtedy zakupić Może ktoś coś polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 http://allegro.pl/koszulka-rowerowa-spider-w-g-promocja-rozm-s-i1729944758.html mają również odzież nowatexu ,na miejscu duży wybór warto sprawdzić ofertę. No i trochę dalej Puszczykowo: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/ tradycyjnie polecam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freesport Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o sklepy z odzieżą rowerowa,to wydaje mi się,że najlepiej byłoby rozpocząć poszukiwania w internecie i tamtejszych sklepach,allegro. Raz że masz większy wybór,a dwa że jest zdecydowanie taniej niż w tych stacjonarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 jeśli chodzi o Poznań to tylko BCM Nowatex - Puszczykowo, ul.Wrzosowa 11 tam możesz przymierzyć i wybrać co się podoba a dodatkowo mają cały czas wyprzedaże, których nie znajdziesz w internecie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin13 Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Potwierdzam, BCM Nowatex w Puszczykowie. Przykład: na ich stronie koszulka kosztowała 95 zł, w sklepie trafiłem za 50 zł. Obniżka ceny danego towaru jest robiona z dnia na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Jak prawie wszyscy. BCM nowatex. W sklepie są przeceny, warto tam się przejechać. Niska cena, świetna jakość. Nic tylko brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 jak przeczytałem pierwszy post, to chciałem polecić nowatex ale mnie uprzedzono:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No chyba 90% poznaniaków się tam ubiera i słusznie Sam również użytkuję stroje szyte przez tę firmę i mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A coś gdzieś bliżej centrum ? Dojazd tam jest praktycznie zerowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 W sobotę bierzesz ścigacza i śmigasz do Puszczykowa. Pracują do 14. Alternatywą jest sklep na Promienistej : MaxBike Tomasz Miśkiewicz Promienista 118 60-142 Poznań mają też ciuchy z Nowatexu. Sprzedają też na allegro : http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=6913991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leexosport Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Szukaj też wśród sklepów internetowych,w końcu tam również masz bardzo szeroki wybór,a ceny często są niezwykle atrakcyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor pisze o przymiarce, wyklucza allegro więc nie polecaj sklepów internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.