Skocz do zawartości

[Głośnik rowerowy] w przyzwoitej cenie

kubabin5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lubię słuchać muzyki, podczas jazdy rowerem, ale słuchanie jej z komórki to lekka kicha. Dlatego szukam głośnika rowerowego, wiem, że nie ma za duże-

go wyboru, ale mam nadzieję,że mi coś poradziecie.

Napisano

Sluchanie muzyki z glosnika to bedzie taka sama kicha,tylko glosniejsza. Kup sobie sluchawki- ja polecam otwarte,nie dokanalowe. Przy rozsadnym ustawieniu glosnosci ani sluchu nie zepsujesz,ani niebezpieczenstwa nie stworzysz,bo nie odetna cie od otoczenia.

Jesli zadowala cie brzeczenie glosnika z komorki to wystarcza ci byle jakie,aby sie tylko dobrze na uszach trzymaly.

Poza tym muzyka zazwyczaj jest nagrana stereo,co znaczy ze potrzebuje do wybrzmienia dwoch glosnikow,puszczona z jednego niezaleznie od jego mocy zagra kichowato

Napisano

i popieram , daj sobie spokój z głośnikiem, kup słuchawki i jak kolega powiedział lepiej douszne niż dokanałowe (notabene jestem przeciwnikiem dokanałowych), mozesz się nawet pokusić o słuchawki sportowe z zausznikiem które na pewno ci nie wylecą nawet przy ostrej jeździe, a jak masz telefon z wyjściem na jacka to masz problem z głowy. No chyna że chcesz aby wszyscy słyszeli czego słuchasz ale dla mnie to nie ma sensu bo nawet ty przy wiekszym hałasie nie będziesz wiele słyszał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...