kubabin5 Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 Lubię słuchać muzyki, podczas jazdy rowerem, ale słuchanie jej z komórki to lekka kicha. Dlatego szukam głośnika rowerowego, wiem, że nie ma za duże- go wyboru, ale mam nadzieję,że mi coś poradziecie.
maclaska Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 Sluchanie muzyki z glosnika to bedzie taka sama kicha,tylko glosniejsza. Kup sobie sluchawki- ja polecam otwarte,nie dokanalowe. Przy rozsadnym ustawieniu glosnosci ani sluchu nie zepsujesz,ani niebezpieczenstwa nie stworzysz,bo nie odetna cie od otoczenia. Jesli zadowala cie brzeczenie glosnika z komorki to wystarcza ci byle jakie,aby sie tylko dobrze na uszach trzymaly. Poza tym muzyka zazwyczaj jest nagrana stereo,co znaczy ze potrzebuje do wybrzmienia dwoch glosnikow,puszczona z jednego niezaleznie od jego mocy zagra kichowato
dariusz30 Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 i popieram , daj sobie spokój z głośnikiem, kup słuchawki i jak kolega powiedział lepiej douszne niż dokanałowe (notabene jestem przeciwnikiem dokanałowych), mozesz się nawet pokusić o słuchawki sportowe z zausznikiem które na pewno ci nie wylecą nawet przy ostrej jeździe, a jak masz telefon z wyjściem na jacka to masz problem z głowy. No chyna że chcesz aby wszyscy słyszeli czego słuchasz ale dla mnie to nie ma sensu bo nawet ty przy wiekszym hałasie nie będziesz wiele słyszał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.