dominik147 Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów, ponieważ to mój pierwszy post. Proszę o pomoc w wyborze roweru trekkingowego dla mnie w granicach 1000zł. Mam 178 wzrostu, ważę 85kg. Na rowerze jeżdżę tylko latem- ok 3-4 razy w tygodniu. Jeżdżę głównie po drogach, dróżkach, czasami po lesie i zdarza mi się zjechać z jakiegoś chodnika itp... Głównie zależy mi na tym, aby na rowerze lekko i wygodnie się jeździło. Mam zamiar także wozić w siodełku moją 2,5 letnią córeczkę. Podobają mi się mniej więcej rowery w tym stylu: http://allegro.pl/lazaro-integral-28-21-bialy-bezkonkurencyjny-i1711360327.html Proszę o poradę jaka rama, koła itp, może jakieś konkretne propozycje modeli?? Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o rowery. Będę wdzięczny za porady.
dominik147 Napisano 24 Lipca 2011 Autor Napisano 24 Lipca 2011 Czyli mam rozumieć, że nic nie da się kupić w miarę ok do 1000zł?? PS. Jak mam zmienić nazwę tematu, bo chciałem poprawić na właściwą formę?? Szukam, szukam i doszukać się nie mogę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.