mm8255 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Mam pytanie odnośnie opon typu UST, jak naprawić przebitą oponę? Co do dętek to już mam spore doświadczenie ale jak jest w przypadku opon bezdętkowych? Normalnie łatke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Najlepiej jak udasz się do wulkanizatora i zgrzeje Ci łatkę dokładnie tak jak w oponach samochodowych. Druga wersja to metoda typu MacGyver do samodzielnej naprawy: Naprawa opon rowerowych bezdętkowych nie jestem pewien jej skuteczności ale warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciniak Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Może nie ten temat jednak mam pytanko warto inwestować w takie opony i obręcze ? do MTB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Nigdy przenigdy bym czegoś takiego nawet za darmo nie wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 park tool robi specialne łatki do opon bezdetkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jezeli mowa jest o TYM to jest to porazka. Na mokra opone (mleczko) tego sie nie przylepi. Latka do opon, klej i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Używałem tych łatek i jak na swoją niemałą cenę to żadna rewelacja, jakoś tam kleją, ale myślę, że zwykłą łatką można, lepiej skleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.