Skocz do zawartości

[spodenki]Code Active w Biedronce :D

Grendel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wczoraj przez ciekawość kupiłem w biedronce spodenki rowerowe z "pampersem" -cena powalająca 10zł, dlatego nastawiałem się że się przejadę i wyrzucę, bo mam parę par z BTWin'a, Kalenji i temu podobnych. Właśnie wróciłem z trasy i jestem zaskoczony - mile! Spodenki mocno opinają, dobrze odprowadzają pot, wkładka akurat przypasowała mi lepiej niż z btwina droższego 9 razy. Nogawki mają dość mocne ściągacze, jak dla mnie odrobinkę za mocne, ale ja mam dość grube uda, więc osoba mniej otłuszczona nie będzie miała problemów. Jedyną rzeczą do której można się doczepić, to drobne niedoróbki - np. jakieś nitki wystające na końcach szwów, ale z tym można sobie w parę minut poradzić :D Podsumowując, za tę cenę? brać nie wybrzydzać :D

Podpisuje się pod tym.

Najpierw kupiłem jedną sztukę za 40zł. Ostatnio dokupiłem jeszcze 2 pary, już po 10zł/szt.

Spodenki i koszulki mogą "leżeć" w mniej popularnych biedronkach, niekoniecznie w małych miastach. Dla przykładu swoje kupiłem kilka dni temu w w Lublinie na Nałęczowskiej. W środę czy czwartek był tam jeszcze wybór spodenek w rozmiarach XL i XXL.

Nawet sprzedawcy na allegro zwietrzyli możliwość szybkiego zarobku. Jest sporo aukcji, również koszulek z tej serii, we wszystkich rozmiarach i kolorach.

kupiłem sobie spodenki i koszulkę tylko jak była wyprzedaż. Koszulka jak dla mnie bardzo dobrze się sprawdza nie jest w niej gorąco i nie jestem spocony w niej. Spodenki ku mojemu zdziwieniu też są dobre, na dalsze dystanse są w sam raz, pot jest dobrze odprowadzany z nich. Te ciuchy z biedrony mogę polecić jak ktoś chce mieć strój kolarski za małe pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...