vovovoytek Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Może ktoś podpowie mi, do czego służy ten kawałek plastiku, który znalazłem w pudełku z instrukcjami przy zakupie roweru. Sprzedawca nie potrafił mi powiedzieć co to jest. Może to tylko jakaś zaślepka, którą mechanik wyjął przy montażu roweru? Wyrzucić to, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 a jest jest- i tak dalej nikt nie wie do czego to służy :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbasek Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 A tak sobie myśle może to jest do przytrzymywania vauek jak się kolo montuje? Albo do równego ich ustawienia? ;] eeee....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 A może to właśnie za to zapłaciłeś 3/4 ceny swojego roweru ? Lepiej tego nie wyrzucaj, bo ci jeszcze gwarancja przepadnie :twisted: ! Pozdrówko na wszelki wypadek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 A moim zdaniem jest to taki plastik do linek zeby je szczepic z przodu i zeby mniej rysowaly rame takie sa moje domysly .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Mam zwidy czy po prawej stronie jest ledwo widoczny napis AVID :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Avid jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Wg mnie to jest boster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 napis na plastiku brzmi "AVID-OEBR-002" Rower ma hamulce tarczowe mechaniczne AVID CPS, co nie zmienia faktu, że nadal nie wiem do czego to służy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vovovoytek Napisano 17 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 post powyżej oczywiście mój, nie wiem czemu mnie wylogowało,jeszcze parę uwag- "toto" nie jest duże, mieści się na dłoni i nie wygląda na tyle solidnie, żeby miało być częścią roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mergoos Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 To jest jakas blokada lub cos podobnego ktora ma wspomoc przy transporcie i nic wiecej. A nie będzie to przypadkiem pasowało kod klocki hamulca po zdjęciu koła?? Taka blokada jakby klamkę ktoś nacisnął w transporcie... :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Na boster to to jest zamałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vovovoytek Napisano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A nie będzie to przypadkiem pasowało kod klocki hamulca po zdjęciu koła?? Taka blokada jakby klamkę ktoś nacisnął w transporcie Próbowałem przypasować- nie da się, to chyba nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romi Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Może masz powycinać sobie z tego okładziny?? A tak serio to wysłałem to pytanie do Avid'a ciekawe czy odpowiedzą :question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 A moim zdaniem jest to taki plastik do linek zeby je szczepic z przodu i zeby mniej rysowaly rame takie sa moje domysly .... i to bedzie to na 99%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Możesz tym otworzyć piwo, zdjąć oponę, zczepić linki, wyrzucić do kosza, sprzedać i zarobić miliony, oddać do muzeum, wystawić na allegro, możesz zrobić tym coś ze szprychami(np wyprostować). McGuliwer zrobił by z tego nowy rower. A może to jest blokada na V-brakei żeby je zablokować i żeby się klocki nie zużywały w trakcie jazdy(HARDCORE). POZDRÓWKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Taki temat juz był LINK i już tam zostało wyjaśnione co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.