tomonek Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 Witam! przymierzam się do kupna hamulców i klamek, mam pytanie jakie są OK: ? Hamulec to kluczowa rzecz, chyba takie będą hamować (a nie spowalniać)? zaś co do klamek to mam dylemat, co opłaca się kupić: Tekto czy opłaca się kupić droższe klamki, jakie możliwości dają droższe klamki? czy lepiej kupić kupić tańsze: Alhonga Pozdrawiam!
pawelsystem Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 na razie najlepsze połaczenie pod wzgledem hamowania to klamki dura ace + heble dura ace 7800 stawia na koło.. tylko mam pytanie jeszcze jedno powiedz jaką masz szose bo jak coś bardzo starego to potrzebujesz hebli o jeszcze dłuzszym zasiegu
tomonek Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 tak starego jaguara: TU KLICK ale mogę otrzymać odpowiedź, co dają droższe klamki? przecież tańsze także są z metalu, a nie plastiku więc raczej będzie hamować... - ale proszę o wyjaśnienie nie leżę na kasie, ale mogę poświecić kapkę więcej niż chce, jeśli będzie taka potrzeba... Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.