piteross Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A więc . Zamówiłem Krossa Signa DS i mam zamiar go odchudzi. Mam zamiar zmienić cześci takie jak : Amortyzator RST [Rozwal Sobie Twarz] na Santour DJD 130mm (nie lepszy xd ) ale przynajmniej jak złame Launcha to wymienią na DJD i to jest już 0,5 kg mniej później oponki na jakies terenowe bo jeżdze we fr/dh i lekki dirt no i może coś jeszcze wymienić doraźdzcie cos. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Sorry jasnowidzami nie jesteśmy, może dokładna specyfikacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Siodło chyba przede wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 terenowymi oponami to raczej dołożysz wagi, no chyba ze jakieś zwijane fajne a tak to siodło możesz jakieś lżejsze, na pewno dużo byś zyskał przechodząc na sigle speeda ale w fr moze potrzebujesz przerzutki. pedały moze jakieś lzejsze sie znajdą - to tyle chyba z takich rzeczy które można łatwo wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniakse Napisano 27 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ja bym proponowal mostek zmienic - te standardowe w Signie sa w cholere ciezkie. Warto wyjac, zwazyc i poszukac czegos lzejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Jeżeli chcesz DJD 130mm - Sam go mam i jak położyłem na wadze to mi serce stanęło.. grrrubo ponad 2,7kg. Podaj jakie masz części ile rower obecnie waży - będziemy się bawić. I fundusze jakie masz na przeznaczenie na Twój bajk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi