Skocz do zawartości

[Licznik] Licznik z możliwośćią montażu na mostku.

Mark97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć! Szukam licznika, który będzie posiadał możliwość przymocowania go do mostka, gdyż na kierownicy robi mi się już ciasto. Aktualnie mam jakiś licznik no-name, co prawda korzystam z niego od paru lat, ale przyszedł czas na wymianę gdyż zaczyna mnie okłamywać z godziną, prędkością itd. Rozglądałem się za licznikami w firmy Sigma i raczej jak już coś kupie to z tej firmy, oglądałem model 509 jednak martwi mnie brak prędkości maksymalnej i prędkości średniej. Nie mam za dużo przeznaczonej gotówki na taki zakup, gdyż kieszeń gimnazjalisty nie jest duża, ograniczam cenę do maksymalnie 60 zł + KW.

Pozdrawiam Mark97

Napisano

Oczywiście, że był taki temat jednak wielu użytkowników wysyła linki do allegro, a niestety większość przeniesiona jest do archiwum.

Napisano

Skoro na kierownicy robi ci się CIASTO to czas nabyć jakąś foremkę, nie licznik z mocowaniem na mostku :)

Taką samą opcje oferują liczniki bontragera/treka. Na kierownicy mocowanie podstawki obejmą na mostku podstawka mocowana jest zipami.

Napisano

Literówka :thanks: Jednak wybrałem model 509 stwierdziłem, że wystarczy mi to co mam w starym liczniku, zamawiam w poniedziałek. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...