czervco Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Czy ktoś jest w stanie mi pomóc w sprawie projektowania stroju gdyż nie potrafie obsługiwac programu corel a mam taka swoja wizje jednak firma chce to w corelu Strój Herb miasta Na tym najbardziej zalezy zeby był plik wektorowy moze ktos potrafi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 w tym że w corelu to może chcą to w wektorkach co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Czy ktoś jest w stanie mi pomóc w sprawie projektowania stroju gdyż nie potrafie obsługiwac programu corel a mam taka swoja wizje jednak firma chce to w corelu Strój Herb miasta Na tym najbardziej zalezy zeby był plik wektorowy moze ktos potrafi? A masz od nich jakiś wzór/szablon koszulki w corelu/pdf-ie? Powinni dać takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 w tym że w corelu to może chcą to w wektorkach co? Tak własnie w wektorach. Umiesz pomoc? nie mam zadnych szablonow kurde. bo oni robia tam stroje grup a ja chce poprostu te swoje drobiazgi wprowadzic do stroju meridy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Trzeba by cały projekt od nowa robić więc kupa roboty. Nie lepiej wymyślić coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 bo im chodzi szczegolnie o ten herb w pliku wektrorwym narysowany a tak to reszte sami zrobia. Chyba ze szanowny pan chcial by pomoc i zaprojektowac mi stroj od zera o czym ja kompletnie nie mam pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Z tego co wiem, mapę bitową też można wydrukować. Drukują solwentem na papierze termotransferowym i później wgrzewają w materiał czy jakoś tak. To logo raczej jest w dobrej jakości więc nie powinno być problemu. Ewentualnie podpytaj w urzędzie miasta, może Ci to logo udostępnią w krzywych Jeśli chciałbyś wzór od zera to potrzebowałbym szablon koszulki od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 a czy chociaz ten herb bys dal rade w wektorze? bo kurde w pon nie dam rady do u. miasta skiknac. ;/ Ta babka z top printu mi ciagle pieprzy ze nie dadza rady z jpg. Mowi ze z tego co im dalem moze mi zrobic 3.5cm na 2.5 a to jest g*wno jak to ma byc na piersi no nie"? prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Tak z ciekawości, ile kompletów zamierzasz zamówić? I ile chcą za indywidualny projekt? Sam zamierzam zrobić sobie projekt wg własnego pomysłu, ale tym razem chyba nie w Top Princie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Top Print - 30 zł za zmiany indywidualne biore 1 komlplet a tych 30 zł nie biora pow. 5 kompl.. A ty gdzie chcesz robic?i czemu nie top print juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Bo mam ochotę na coś innego tym razem . A przy okazji sprawdzę jakość innych. Stroje z Top Printu są OK, ale wiem, że można trochę lepiej, choć pewnie drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 a z top printu co brałes? tzn jaki stroj jakiej grupy czy wlasny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Tylko własne projekty dla teamu. I powiem Ci, że dadzą radę z jpg zrobić projekt , ale może przy pojedynczym zamówieniu nie chce im się... Co od strojów grup, to parę osób z forum jeździ w ich ciuchach, np Odi, stroje dla forum były też szyte w Top Princie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ale pitole ;p moze i tak. Moze jakis user pomoze z tym herbem miasta. jak nie to podbije do urzedu lub bog wie co. moze mi zrobia bo jak powiedzialem ze mi zalezy to kazala rozmiar podac;p a jak jakos strojow mowisz nie najgorsza? A jak wkładka/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Corel draw - darmowy chyba 30 dniowy program nadaje się do robienia takich herbów w wektorach no i jest masa tutoriali ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 uwazasz ze corel jest latwym programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 hmm , może nie jest łatwy , ale jest masa tutoriali i daje rade ;] za tutkami popatrz na googlach ew. na youtube , jes też masa ludzi w sieci ktorzy moga pomóc wykonać taki herb wystarczy troche czasu i chęci ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.