Skocz do zawartości

[strój kolarski] pomoc w projektowaniu

czervco

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc w sprawie projektowania stroju gdyż nie potrafie obsługiwac programu corel a mam taka swoja wizje jednak firma chce to w corelu

Strój

Herb miasta Na tym najbardziej zalezy zeby był plik wektorowy moze ktos potrafi?

A masz od nich jakiś wzór/szablon koszulki w corelu/pdf-ie? Powinni dać takie coś.

w tym że w corelu to może chcą to w wektorkach co?

Tak własnie w wektorach. Umiesz pomoc?

nie mam zadnych szablonow kurde. bo oni robia tam stroje grup a ja chce poprostu te swoje drobiazgi wprowadzic do stroju meridy

Z tego co wiem, mapę bitową też można wydrukować. Drukują solwentem na papierze termotransferowym i później wgrzewają w materiał czy jakoś tak. To logo raczej jest w dobrej jakości więc nie powinno być problemu. Ewentualnie podpytaj w urzędzie miasta, może Ci to logo udostępnią w krzywych :)

Jeśli chciałbyś wzór od zera to potrzebowałbym szablon koszulki od nich.

a czy chociaz ten herb bys dal rade w wektorze? bo kurde w pon nie dam rady do u. miasta skiknac. ;/ Ta babka z top printu mi ciagle pieprzy ze nie dadza rady z jpg. Mowi ze z tego co im dalem moze mi zrobic 3.5cm na 2.5 a to jest g*wno jak to ma byc na piersi no nie"? prosze o pomoc

Tylko własne projekty dla teamu.

I powiem Ci, że dadzą radę z jpg zrobić projekt :P, ale może przy pojedynczym zamówieniu nie chce im się...

Co od strojów grup, to parę osób z forum jeździ w ich ciuchach, np Odi, stroje dla forum były też szyte w Top Princie.

ale pitole ;p moze i tak. Moze jakis user pomoze z tym herbem miasta. jak nie to podbije do urzedu lub bog wie co. moze mi zrobia bo jak powiedzialem ze mi zalezy to kazala rozmiar podac;p a jak jakos strojow mowisz nie najgorsza? A jak wkładka/?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...