Skocz do zawartości

[v-ki] Co sądzicie o deore BR-M530

ProjeC19

Rekomendowane odpowiedzi

za taką samą cenę kupisz V-ki accenta z dłuższymi klockami, w których można za pomocą wyjęcia jednej szpilki wymienić samą okładzinę jeśli się zużyje.

Ja na takich jeżdżę i sprawują się naprawdę dobrze. Odpada regulowanie hamulców za każdym razem po wymianie klocków/okładzin :)

http://velo.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=38

Szczerze mówią ja je właśnie nie dawno kupiłem chciałem tylko zaobczyć waszą opinię:P Tylko że kupiłem je w sklepie po nawet lepszej cenie właśnie to mnie dziwi czemu tu tyle kosztują :P Ja za komplet przód tył wydałem coś ponad 70zł sprawują się ok jestem zadowolony jak na moje potrzeby :) Już tak przy okazji może polecicie mi jakieś dobre klocki do tych deorek?? :)

Witam.

Ja używałem ich przez długi czas i właśnie ściągnąłem na rzecz HS 33. Hamulce wg bardzo dobre. Do jazdy po w miarę płaskim lub po mieście wręcz idealne. Może w górach zaczynały nie dawać rady ale ja dużo po górach nie śmigałem wiec było ok.

Sam używałem klocków accenta z wymiennymi okładzinami i były dużo lepsze od shimanowskich. Lepiej radziły sobie w zimnie i wodzie a przy tym nie znikały tak szybko.

pozdrawiam

xMekpx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...