ProjeC19 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 http://allegro.pl/hhamulce-shimano-deore-br-m530-komplet-na-2-kola-i1707747154.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinw Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Mogą być, ale rozpatrywałbym również Avidy SD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psycho Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 za taką samą cenę kupisz V-ki accenta z dłuższymi klockami, w których można za pomocą wyjęcia jednej szpilki wymienić samą okładzinę jeśli się zużyje. Ja na takich jeżdżę i sprawują się naprawdę dobrze. Odpada regulowanie hamulców za każdym razem po wymianie klocków/okładzin http://velo.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sev Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Kupno tych Deorek nie ma sensu, taniej można dostać nowszy model (link). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A jak wychodzi porównanie ich do SD5? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjeC19 Napisano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Szczerze mówią ja je właśnie nie dawno kupiłem chciałem tylko zaobczyć waszą opinię Tylko że kupiłem je w sklepie po nawet lepszej cenie właśnie to mnie dziwi czemu tu tyle kosztują Ja za komplet przód tył wydałem coś ponad 70zł sprawują się ok jestem zadowolony jak na moje potrzeby Już tak przy okazji może polecicie mi jakieś dobre klocki do tych deorek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhaH Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Merida Hard Brake lub Accent 3 Function albo ich odpowiedniki, ze wskazaniem na Meride/Authora czy z czego to ustrojstwo jest. Dobre i poprawne zachowanie w każdych warunkach, za niewielką cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 27 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam. Ja używałem ich przez długi czas i właśnie ściągnąłem na rzecz HS 33. Hamulce wg bardzo dobre. Do jazdy po w miarę płaskim lub po mieście wręcz idealne. Może w górach zaczynały nie dawać rady ale ja dużo po górach nie śmigałem wiec było ok. Sam używałem klocków accenta z wymiennymi okładzinami i były dużo lepsze od shimanowskich. Lepiej radziły sobie w zimnie i wodzie a przy tym nie znikały tak szybko. pozdrawiam xMekpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.