Laito96 Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Witam. Rama ma służyć do jazdy w lesie i na hopkach skakanie. Lekki DH i FR. Chciałem się was forumowicze zapytać o wytrzymałą, sztywną ramę do ceny maksymalnie do 700zł, aby posiadała trzy uchwyty na pancerz (przednia przerzutka, tylna przerzutka, pancerz pod hamulec hydrauliczny), rozmiar minimum 15" maximum 17,5" Przednia przerzutka - 34,9 mm Sztyca - 31,4 mm Stery zintegrowane - 1 1/8" Koła - 26" x 2,3 Hamulce hydrauliczne 180 mm tarcza. Rurka od mojego amortyzatora wynosi 17 cm, mostek 4cm. Ostatnia rama mi pękła na tylnim wahaczu odleciał cały kawałek ramy wraz z zaciskiem podczas hamowania, rama nie wytrzymała obciążeń oraz dodatkowo przy demontażu części zauważyłem lekkie pęknięcie na około 2-3cm pod mufą dokładnie przy spawie dolnej rurki do mufy. Która z tych była by najlepsza ?? Zumbi VooDoo Amoeba Hussar JFR Prodigy Johnny Bravo Leader Fox Cocaine 2008 Dartmoor Street Fighter Może wy jakieś polecicie ramy tylko, żeby były stery zintegrowane, trzy przelotki(w tym pod hydraulike), sztyca 31,4mm, rura podsiodłowa(obejm przedniej przerzutki 34,9mm) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.