kanapkonator Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Witam. jestem tu taj nowy więc wybaczcie jakiekolwiek błędy. 2 lata temu zacząłem się interesować FR i DH wcześniej siedziałem trochę w enduro. Mam niejakie pojęcie o rowerach komponentach markach i ich wytrzymałości, na swoim "rumaku" latam nienagannie ( loty typu: 4-5m.) zapoznałem się z dobrymi trasami w 3miescie ( zapraszam nad morze bardzo fajne miłe ładne tereny każdy znajdzie tu ścieżkę dla siebie) i tu się zaczyna mój problem zacząłem w wolnych chwilach poszukiwać następcy mego "rumaka" ( nowego roweru) najlepiej fulla. myślałem nad rowerem Norco Shore (używany) dobrze się prezentuje jest też kona stinky i w grę wchodzi Specjalized big hit bądź jakiś inny dobry rower w granicach max 4500zł (160cm - 200cm skoku) Mam 173cm wzrostu i ważę 65kg ( zmiennie od ilości zjedzonego pożywienia ) proszę o opinie do podanych maszyn albo czegoś podobnego co uważacie za dobry wybór. Teraz jeżdżę na HT. Podkreślam , że poszukuje fula do FR z góry dzięki. Pozdro ! (160mm - 200mm skoku *)
TrzecieKolo Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Może to - http://allegro.pl/rower-mtb-froggy-318-i1723932735.html - też w trójmieście, to może się dogadasz na jakiś upust.
kanapkonator Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 no nie wiem ta górna rura, jej prowadzenie jest .. dziwne trochę wole z łukiem jak w reignie z zeszłego roku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.