emilka87 Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Witam jestem kobieta i planuje kupic sobie rower do jazdy rekreacyjnej po miejskich drogach i sciezkach rowerowych. Mialabym zwiazku z tym prosbe o ocene tego rowerku ROMET RAMBLER 4.0 fit. Normalnie kosztuje ok 1200zł jednak moge go kupić za 800zł czy się opłaca?? Licze na pomoc. Pozdrawiam
michalmad Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 do 1200 zł, są lepsze rowery; np ten http://allegro.pl/kross-level-a2-lady-na-pelnym-alivio-gratis-i1720077975.html , aczkolwiek do rekreacyjnej jazdy romet wystaczy i calkiem komfortowo powinnaś się nim poruszac, jesli te sciezki rowerowe beda asfaltowe to moze warto pomyslec o "chudszych" oponach.
nemo2009 Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Witam jestem kobieta i planuje kupic sobie rower do jazdy rekreacyjnej po miejskich drogach i sciezkach rowerowych. Mialabym zwiazku z tym prosbe o ocene tego rowerku ROMET RAMBLER 4.0 fit. Normalnie kosztuje ok 1200zł jednak moge go kupić za 800zł czy się opłaca?? Licze na pomoc. Pozdrawiam Za 800 nie ma co się zastanawiać,tylko brać. Rama tego roweru ma bardzo przyjazną geometrię,wiem,bo zrobiłem na nim krótką przejażdżkę. Osprzęt zawsze można z czasem wymienić na lepszy.
emilka87 Napisano 21 Lipca 2011 Autor Napisano 21 Lipca 2011 Za 800 nie ma co się zastanawiać,tylko brać. Rama tego roweru ma bardzo przyjazną geometrię,wiem,bo zrobiłem na nim krótką przejażdżkę. Osprzęt zawsze można z czasem wymienić na lepszy. dziekuje za odpowiedz:)
lobelt Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 Za 800 nie ma co się zastanawiać,tylko brać. Co to jakaś krypto reklama? za te 800zł to zapewne groupon Za ok 800 zł można kupić ENERGY 1300 ma zdecydowanie lepszy osprzęt. Jak ktoś kupuje rower za 800zł to nie wymienia osprzętu na lepszy... amor xct w tym romecie jest marketowy i rozleci się po roku
rybciasum Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 amor xct w tym romecie jest marketowy i rozleci się po roku marketowy amor to zoom, ten w miare przy spokojniej jeździe da rade, może ją bardziej pedałowanie wkręci i kupi sobie coś lepszego
emilka87 Napisano 22 Lipca 2011 Autor Napisano 22 Lipca 2011 myśle że moje pedałowanie kilka razy w roku to taki rowerek wystarczy. Zamowilam w kazdym razie. Zobaczymy jak polepszy sie pogoda i go wyprobuje czy sie bedzie spisywał. W kazdym razie dziekuje za porady i jak kiedys zdecyduje sie przeznaczyć wiecej pieniedzy na 2 koła to się tu zgłosze;) Pozdrawiam
nemo2009 Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 myśle że moje pedałowanie kilka razy w roku to taki rowerek wystarczy. Zamowilam w kazdym razie. Zobaczymy jak polepszy sie pogoda i go wyprobuje czy sie bedzie spisywał. W kazdym razie dziekuje za porady i jak kiedys zdecyduje sie przeznaczyć wiecej pieniedzy na 2 koła to się tu zgłosze;) Pozdrawiam Napisz jakie wrażenia,może po tygodniu jeżdżenia?
emilka87 Napisano 26 Lipca 2011 Autor Napisano 26 Lipca 2011 na razie co do tego rowerku mogę powiedzieć (bo własnie przyszedł kurierem) że prezentuje się bardzo ładnie, a jak sie jezdzi musicie troche poczekac bo musze go teraz gdzies zawiesc zeby mi go poskręcali i uregulowali przerzutki. Ale licze na to że bedę zadowolona:) Pozdrawiam i aktywnych wakacji wszystkim życze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.