Skocz do zawartości

[Rower]Romet Rambler4.0 fit.

emilka87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jestem kobieta i planuje kupic sobie rower do jazdy rekreacyjnej po miejskich drogach i sciezkach rowerowych. Mialabym zwiazku z tym prosbe o ocene tego rowerku ROMET RAMBLER 4.0 fit.

Normalnie kosztuje ok 1200zł jednak moge go kupić za 800zł czy się opłaca?? Licze na pomoc. Pozdrawiam

Napisano

Witam jestem kobieta i planuje kupic sobie rower do jazdy rekreacyjnej po miejskich drogach i sciezkach rowerowych. Mialabym zwiazku z tym prosbe o ocene tego rowerku ROMET RAMBLER 4.0 fit.

Normalnie kosztuje ok 1200zł jednak moge go kupić za 800zł czy się opłaca?? Licze na pomoc. Pozdrawiam

Za 800 nie ma co się zastanawiać,tylko brać. Rama tego roweru ma bardzo przyjazną geometrię,wiem,bo zrobiłem na nim krótką przejażdżkę. Osprzęt zawsze można z czasem wymienić na lepszy.

Napisano

Za 800 nie ma co się zastanawiać,tylko brać. Rama tego roweru ma bardzo przyjazną geometrię,wiem,bo zrobiłem na nim krótką przejażdżkę. Osprzęt zawsze można z czasem wymienić na lepszy.

dziekuje za odpowiedz:)

Napisano

Za 800 nie ma co się zastanawiać,tylko brać.

Co to jakaś krypto reklama?

za te 800zł to zapewne groupon :)

Za ok 800 zł można kupić ENERGY 1300 ma zdecydowanie lepszy osprzęt.

Jak ktoś kupuje rower za 800zł to nie wymienia osprzętu na lepszy... amor xct w tym romecie jest marketowy i rozleci się po roku

Napisano

amor xct w tym romecie jest marketowy i rozleci się po roku

marketowy amor to zoom, ten w miare przy spokojniej jeździe da rade, może ją bardziej pedałowanie wkręci i kupi sobie coś lepszego :)

Napisano

myśle że moje pedałowanie kilka razy w roku to taki rowerek wystarczy. Zamowilam w kazdym razie. Zobaczymy jak polepszy sie pogoda i go wyprobuje czy sie bedzie spisywał. W kazdym razie dziekuje za porady i jak kiedys zdecyduje sie przeznaczyć wiecej pieniedzy na 2 koła to się tu zgłosze;) Pozdrawiam

Napisano

myśle że moje pedałowanie kilka razy w roku to taki rowerek wystarczy. Zamowilam w kazdym razie. Zobaczymy jak polepszy sie pogoda i go wyprobuje czy sie bedzie spisywał. W kazdym razie dziekuje za porady i jak kiedys zdecyduje sie przeznaczyć wiecej pieniedzy na 2 koła to się tu zgłosze;) Pozdrawiam

Napisz jakie wrażenia,może po tygodniu jeżdżenia?

Napisano

na razie co do tego rowerku mogę powiedzieć (bo własnie przyszedł kurierem) że prezentuje się bardzo ładnie, a jak sie jezdzi musicie troche poczekac bo musze go teraz gdzies zawiesc zeby mi go poskręcali i uregulowali przerzutki. Ale licze na to że bedę zadowolona:) Pozdrawiam i aktywnych wakacji wszystkim życze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...