Kuba13 Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 Założyłem ten temat ponieważ potrzebuje waszej pomocy, dokładniej osób które maja lub wiedza coś o ramie Bop Kollbi. Chciał bym ja zakupić ale nie chce popełnić błędu w wyborze. Ja preferuje jazdę DH z amortyzatorem Rock Shok Dart 3. Proszę pomóżcie mi wyborze I jak by ktoś znał geometrie tej ramy to napiszcie chodzi mi przede wszystkim o średnicę sztycy, Średnicę myfy i długosc suportu jaki pod nią podejdzie:)) Z góry dziękuje
Krzyq Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 Dart nie jest do dh;/ Więc jeszcze się zastanów czy nie potrzeba Ci amora.
GozDD Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Zastanów się, chcesz kupić BOP'a, jeździć w DH, czy zastosować Darta?
Kuba13 Napisano 21 Lipca 2011 Autor Napisano 21 Lipca 2011 Ja na Darcie jeździłem już cały poprzedni sezon i ten. Nie miałem żadnych uszkodzeń amor pracował bardzo dobrze wybjajł sie na każdej nie równości i dobrze tłoczył. A czemu mam się zastanowić na Bop-em ? Ja tam nie potrzebuje profesjonalnego sprzętu, ja bardziej jeżdżę amatorsko :)
Krzyq Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Mogę powiedzieć tylko tyle, że możesz stracić zęby. Będzie działał ale do momentu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.