Fistach Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! jakis czas temu zakupilem kominiarke niby rowerowa (ale uzywame jej tez na nartach) firmy Nalini. Dopiero teraz naszly mrozniejsze dni i dlatego dopiero teraz moge napisac ta krotka recenzje. Kominiarka jest dostepna w dwoch rozmiarach XL i XXL w cenie 45 zł(jak w temacie) - na Allegro. nie wiem jak w sklepach. Po kilku dniach jezdzenia w tej kominiarce moge smialo stwierdzic ze jest GENIALNA. Przy -10 pocila mi sie glowa ! Musialem od czasu do czasu odslonic wiekszosc twarzy zeby wychlodzic glowe. Kominiarka siega sporo ponizej szyi przez co mozna ja wlozyc bezposrenio pod T-shirt lub bluzke Termiczna i nie ma potrzeby korzystania z szalika. Jest oczywiscie bardzo wygodna i swietnie przylega do skory. Pomimo tego ze mam bardzo dobrze wentylowany kask to i tak wogole nie czuc zimna na glowie spowodowanego tym ze poruszam sie szybko (okolo 40 km/h - wiecej w zimie nie proboje). Minimalna temperatura przy ktorej jezdzilem w tej kominiarce to -14 stopni - i jest po prostu GIT!! Bardzo a nawet BORDO polecam! WARTO! Aha jezeli ktos ma jakies pytania itd prosze zostawic w tym temacie lub PM. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Fistach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Po sobotniej i niedzielnej wycieczce też postanowiłam kupić kominiarkę. Właśnie firmy Nalini. Mam ich komplet zimowy (kurtka + spodnie) i jestem z nich bardzo zadowolona. Ostatnio jest mroźnie, a jazda z ręką raz na jednym policzku, raz na drugim, by jakoś ogrzać twarz jest bez sensu, będzie więc kominiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ja też sobie kupiłem i jest ok POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Właśnie czegoś takiego szukałem, tylko nie wiedziałem co kupić bo tego jest bardzo wiele. Dzięki za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ja mam z polartec'a i spisuje sie superowo zarówno na rowerze jak i na nartach (pod kask) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 A jaką dokładnie kominiarke kupiłes , chodzi mi o krój ,bo wpisuje w google to rozne są i odnosnie jej kroju , to jezeli masz zasłonione usta to jak sie oddycha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi