Maxi_Bike Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Mam możliwość okazyjnego zakupu takiech obręczy (tzn całych kół) ale reszta jest dobra tylko nie wiem jak te obręcze. Macie jakieś opinie?? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 To sa oemowe obrecze pakowane do rowerkow kony z reguly u do mocnych to one nie naleza ;] chyba lepiej dozbierac do czegos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Jeśli się nie mylę, to Ditch Witch są na v-brake'i, osobiście nie wiem jak one się sprawują, ale jeśli potrzebujesz dobrych obręczy pod Vi'ki to alexrims dm 18 i 24, sun rims rhyno lite i mamooth są chyba dobre :wink: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.