lukas76 Napisano 20 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam, nie wiem czy to dobry dział ale od jakegoś czasu boli mnie udo/pachwina lewa czy ktoś się z tym zetknął ból sam przychodzi i sam odchodzi po paru minutach i to nie ważne czy siedzę czy idę czy jade-zagadka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruferzyk Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Idź do lekarza, a tak poza tym to może być wiele rzeczy np. przepuklina pachwinowa lub mosznowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przem00 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam. Skoro piszesz na forumrowerowym to domyślam się, że jeździsz rowerem Zrób sobie dzień lub dwa dni przerwy od roweru, jeżeli ból nie ustąpi to idź do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas76 Napisano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 No właśnie dziś byłem dostałem tabletki na stawy i do obserwacji a jak nie pomoże to do ortopedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qjon777 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 ja akurat odczuwam ból pachwin po dlugim marszu, po jezdzie na rowerze na szczescie nie. Lekarz powiedzial ze to poczatek przepukliny, i zeby sie jej pozbyc mam trenowac, wzmacniajac miesnie. Chodzi o trening malymi ciezarami ale duza liczba powtorzen. odradzil mi podnoszenia ciezkich rzeczy i wyciskania ciezarow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.