bikerman Napisano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Mam taki problemik malutki potrzebuje piaste na przód do około 100zł na dwóch maszynkach pod tarcze na 32 szprychy i pod 6 śrubek no i kolor czarny a więc proszę rzucajcie mi linki z jakimś ciekawym towarem Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Novatec http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82104728 <-- używany Cerit [za 150 zł mógłbyś kupić nowego aalbo - za 140 kompletny lider w tym zakresie cenowym, ale Tobie nie pasuje kolor może jednak sie przełam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 17 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 spooko spoko a można coś nie z allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Można w sklepie dobrym rowerowym NOVATECA kupić będzie z 10 zł drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Wiem że można a mozna linka do tego novateca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.