xoar Napisano 20 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Hej, widziałem, że ktoś jechał tą trasą, ale nie wiem, czy całość jest przejezdna dziś, bo ostatni post z 2007 roku chciałbym pojechać o tak mniej wiecej: KLIKNIJ - TRASA WAWA-NOWY DWÓR-ZEGRZE z tymże ja bym chciał non-stop przy wodzie (google nie potrafi nakreślić tam trasy) PYT-Ania: - czy ktos tamtędy jechał? - chociaż kawałkiem tej trasy? - jaka nawierzchnia? - czy widoki są w porzo i czy są bunkry, a jak nie ma, czy też jest za**biście? Pozdrawiam i dzięki z góry za szybką pomoc (planujemy w sobotę się wybrać) M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roku Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ja jechałem tydz temu do Modlina trasa nad Wisła jak najbardziej przejezdna hmm w sumie czemu miała by nie być ))to samo do Zegrza ładnie wyjeżdzona wzdłóż kanału tak więc szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.