Skocz do zawartości

[Warszawa]Serwis Marceli

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

@Freud: faktycznie paragonu nie otrzymałem a chyba powinienem otrzymać nawet jeżeli bym nie prosił, przecież skoro jest 'słowo przeciwko słowu' to dlaczego miałbym powiedzieć, że nie prosiłem o paragon, jednak mimo tego otrzymałem (nie mówię, że tak nie było :)) Skarbówka się interesuje czymś takim?

• 2 tygodnie później...

Z tego co przeczytałem 100% dał ciała przyjmujący zlecenie. Zawsze jak przycinam rurę pytam wielokrotnie na jaką długość i czy właściciel jest pewien to jedno, a drugie, jest to tak prosa usługa że robię ją od ręki, na oczach klienta przykładam miarkę, i tnę cały czas pytając czy to właściwa długość. Samo zostawianie widelca w serwisie na taki zabieg jest moim zdaniem zbędne. Przecież to trwa 5minut. Wykręcają się sianem pewnie dla tego że nie mają skąd zdobyć takiej rury sterowej do Spinera.

Skarbówka widelca nie odda, lepiej poszukać rury sterowej i na przyszłość robić takie rzeczy albo samemu, albo w serwisach od ręki żeby na żywo śledzić ten proces.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...