UnicycleQxy Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 Witam, poszukuje instrukcji obsługi do Licznika rowerowego Sigma 400. Znalazłem na necie: Link taki bajer, ale tam jest instrukcja do tego modelu na rok 2001 i 2002, a ja kupowałem swój w 2009 i nawet patrząc po zdjęciu na instrukcji mój licznik wygląda inaczej i raczej ta strona mi nie pomoże. Mój licznik niżej: Proszę o pomoc, nawet jak zrobić to krok po kroku, bo kiedyś jak ustawiałem inny licznik z instrukcją to miałem problemy... Dzięki, pozdrawiam!
adams822 Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 Przejrzałem ta instrukcje i jest tam wszytko ładnie opisane, z tyłu licznika powinieneś mieć 2 przyciski, które wciskasz tak jak na instrukcji i wszystko powinno śmigać. //Brat ma podobny licznik, aż sam teraz sprawdziłem i działa.
UnicycleQxy Napisano 20 Lipca 2011 Autor Napisano 20 Lipca 2011 @adams822: Faktycznie, przeczytałem dwa razy i jakoś doszedłem końca :} Dzięki za pomoc, pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.