daro908 Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Witam, dziwna sprawa kupiłem dzisiaj w bielsku w sklepie koral oponę Schwalbe semi-slick za 39 zł, a dziwne jest to że jak wgłębiłem się w temat to okazało się, ze jest to opona CX Comp a nadruk na niej to Black Jack. Sprawdziłem na stronie oficjalnej i Black Jack wygląda zupełnie inaczej. Czy miał ktoś taki przypadek - może jakaś seria na której źle nadrukowali ))) Witam, dziwna sprawa kupiłem dzisiaj w bielsku w sklepie koral oponę Schwalbe semi-slick za 39 zł, a dziwne jest to że jak wgłębiłem się w temat to okazało się, ze jest to opona CX Comp a nadruk na niej to Black Jack. Sprawdziłem na stronie oficjalnej i Black Jack wygląda zupełnie inaczej. Czy miał ktoś taki przypadek - może jakaś seria na której źle nadrukowali ))) I jeszcze jedna ciekawostka, sprawdziłem jeszcze raz - jest nadruk Schwalbe Black Jack i dalej HS369 czyli oznaczenie CX Comp
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.