fala77 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 ...trochę się haczy korbą ....ale co tam ;-) AZ drugiej strony geometria tej ramy jest na tyle DZIWNA- nietrekkingowa że kto wie ;-))))Czemu nie trekkingowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Jak pomierzysz długości rur w danym rozmiarze toć to geometria górala ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Nie jestem specjalistą to tak poprostu dopytuje.Partnerka ma 17" ja mam 19" i na pewno są dłuuuugie.Zabawne jest to że kupiłem niedawno ramę crossa Kellys Axis CRX i ramy są tej samej długości a nawet Kellys jest 1cm krótsza.Z tym że na Lazaro jest napisane 19" a na Kellys 21". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 no o tą dłuuuuugość chodzi.... a w crosie/trekingu jakby mniej to potrzebne ;-) Trza być świadom tych ułomności, ale człowiek dość szybko się adaptuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Dobra obiecany wcześniej raport z malowania: http://www.forumrowerowe.org/blog/247/entry-1042-malowanie-aluminiowej-ramy-rowerowej-w-warunkach-domowych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi